Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-18

ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-18
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός,

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασαν, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Η παρουσίαση έγινε στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ, όπου βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία του κλάδου τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, ως Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού του Πάμε Στοίχημα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, τόνισε: «Το Πάμε Στοίχημα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods συνεχίζουν την κοινή τους πορεία, σε μια χρονιά που αναμένεται μακρά και συναρπαστική και ο σύλλογος θα αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα. Από την πλευρά μας, θα στηρίξουμε τον Παναθηναϊκό και ελπίζουμε να εμβαθύνουμε περαιτέρω την πλούσια συνεργασία μας σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο, η οποία αφορά διάφορες δραστηριότητες. Όλοι στον ΟΠΑΠ ευχόμαστε καλή τύχη στην ομάδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά, εντός των τειχών αλλά και στην Ευρώπη, η οποία ελπίζουμε ότι θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας».

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, υπογράμμισε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και την ελληνική κοινωνία. Μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για τον ελληνικό αθλητισμό. Πέρυσι είχαμε μια άψογη συνεργασία και κάναμε πολλές δράσεις μαζί. Η συνεργασία μας, μας έφερε τύχη, καθώς κερδίσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας. Πιστεύουμε ότι την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμη πιο δημιουργικοί μαζί με τον ΟΠΑΠ και θα έχουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το δεύτερο χρόνο της χορηγικής μας συνεργασίας. Πέρυσι ήταν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά και ελπίζουμε ότι η επιτυχία θα επαναληφθεί αυτή τη σεζόν. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα μας, καθώς ο ΟΠΑΠ είναι μία εταιρεία που αναπτύσσει σημαντική κοινωνική δράση».

Ο αρχηγός της ομάδας, Νικ Καλάθης, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που εκπροσωπούμε τον ΟΠΑΠ και συνεργαζόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η πρώτη χρονιά ήταν εξαιρετική για όλους μας. Κατακτήσαμε το νταμπλ και κάναμε πολλά μαζί, προσφέραμε στην ελληνική κοινωνία. Στηρίζουμε τις σημαντικές πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ, όπως την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων και το πρόγραμμα Επιχειρηματική Ανάπτυξη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού 3-1 τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr