Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περισσότερα από 12 εκατ. μοίρασε το Πάμε Στοίχημα την προηγούμενη εβδομάδα

Περισσότερα από 12 εκατ. μοίρασε  το Πάμε Στοίχημα την προηγούμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 6 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Μεσσήνη, επέλεξε το goal/no goal σε 15 αγώνες από την Premier League, την Championship, τη National League, την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, του Ισραήλ και της Πολωνίας, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και της Ιταλίας και την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας και κέρδισε 6.658,70 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στο Τετραπλό, σε ιπποδρομία από το Kenilworth, η απόδοση στο ευρώ ήταν 9.006 ευρώ. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, στο Σκορ 6, σε ιπποδρομία από το Fairview, η απόδοση στο ευρώ ήταν 92.009 ευρώ.

Επιπλέον κέρδη από το Πάμε Στοίχημα με το Super Παρολί

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Το Σάββατο, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Σάλκε, της Βαλένθια και της Ίντερ. Την Κυριακή, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τις ισοπαλίες στους αγώνες Λιλ-Λυών, Γκλάντμπαχ-Ντόρτμουντ και Αταλάντα-Φιορεντίνα, ενώ το δεύτερο έχει το γκολ από τον Μποναβεντούρα μαζί με τη νίκη της Μίλαν κατά της Σαμπντόρια με σκορ 4-2.

Επιπλέον κέρδη μοίρασαν την προηγούμενη εβδομάδα, δύο Super Παρολί, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, με τις νίκες της Μπάγερν, της Σουόνσι και της Μπεσίκτας και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, με τις νίκες της Μπάγερν, της Μονακό και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟΠΑΠ Forward: 13 νέες εταιρείες και βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους

Eurojackpot: Απόψε στις 21.00 η κλήρωση για τα 17 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19.00

OPAP GAME TIME: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα beef της τηλεόρασης, τον Μπέκαμ και την OPAP Arena

Αντίστροφη μέτρηση για τον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Την Κυριακή 10 Μαρτίου η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη κλήρωση του Eurojackpot με συμμετοχή και της χώρας μας – Έως τις 19.00 η κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το αποψινό έπαθλο των 30 εκατ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr