Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωτοφανές! Η Σερένα Γουίλιαμς κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο (βίντεο)

Πρωτοφανές! Η Σερένα Γουίλιαμς κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Σερένα Γουίλιαμς, Τένις,

Η εικόνα της Σερένα Γουίλιαμς στην κυριολεξία να καταρρέει, την Τρίτη στο Wibledon, την ώρα του αγώνα τένις κάνει το γύρο του πλανήτη και πολλά ακούγονται για το ποια αιτία μπορεί να έφερε την πρωταθλήτρια σε αυτή την τραγική κατάσταση. Χαρακτηριστικό μάλιστα ήταν το σχόλιο της Τρέισι Όστιν, πρώην πρωταθλήτριας στο U.S. Open, η οποία είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Τα πιο περίεργα 15 λεπτά που είδα ποτέ σε γήπεδο τένις»…

Η Αμερικανίδα τενίστρια εμφανίστηκε στο Γουίμπλεντον, σε διπλό με την αδελφή της. Ξαφνικά άρχισε να παραπατάει σαν μεθυσμένη, να μην μπορεί να πιάσει τη μπάλα, να δίνει την αίσθηση ότι πέφτει και να κάνει 4 διπλά λάθη απανωτά, πριν αποσυρθεί οριστικά από το ματς.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Στο τι της συνέβη μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί εξήγηση. Η ίδια, με γραπτή δήλωσή της δύο ώρες μετά την απόσυρσή της, ανέφερε:

«Ραγίζει η καρδιά μου που δεν μπορώ να συνεχίσω στο τουρνουά. Πίστευα πως μπορούσα να παίξω γιατί το ήθελα πολύ, αλλά αυτό το μικρόβιο μού τα πήρε όλα. Θέλω να ευχαριστήσω την αδερφή μου, την Κριστίνα, την Στέφανι και όλους στην ομάδα για την στήριξη. Ανυπομονούσαμε για ένα ωραίο ματς. Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για τις επευφημίες τους και την κατανόησή τους. Τώρα θα περιμένω πώς και πώς να επιστρέψω στο Wimbledon του χρόνου».

Η ετεροθαλής αδερφή της, Ίσα Πράις, έδωσε μια άλλη εκδοχή…

Τόνισε πως μετά τον αποκλεισμό της στο μονό από την Κορνέ, ήταν σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση που ούτε έτρωγε, ούτε κοιμόταν. Διέψευσε πάντως πως υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητή της, Πάτρικ Μουράτογλου, αλλά και πως έπαιρνε φάρμακα. «Ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Αλλά πριν το ματς ένιωθε καλά» σχολίασε.

Απαντήσεις στο σοκαριστικό θέαμα της ανήμπορης Σερένα προσπάθησε να δώσει και ο προπονητής της:

«Δεν έχει να κάνει με την ηλικία της ή την αγωνιστική της κατάσταση. Απλά πιστεύω ότι δεν είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας της. Έχει συμβεί και σε άλλους πρωταθλητές στο παρελθόν. Σίγουρα θα επιστρέψει. Δεν έχει βρει τρόπο να είναι το ίδιο δυνατή ψυχολογικά όπως ήταν συνήθως. Το γεγονός ότι έχει χάσει περισσότερες φορές αυτούς τους 6 μήνες απ’ ότι όλη τη σεζόν πέρυσι και πρόπερσι, την έχει επηρεάσει πολύ. Είναι ανθρώπινο. Θα επιστρέψει όμως. Ξέρω ότι το τένις της είναι εκεί και οι πρωταθλητές το κάνουν αυτό», δήλωσε ο Μουράτογλου.

Κι ενώ τα social media βοούν πως ίσως τα φάρμακα-αναβολικά την έχουν πειράξει, η πρώην τενίστρια και νυν αναλύτρια του ESPN, Παμ Σρίβερ επεσήμανε:

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να νιώσεις αδιαθεσία την ώρα του αγώνα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να μην μπορείς να πιάσεις με το χέρι σου το μπαλάκι ή να μην μπορείς να κρατήσεις τη ρακέτα. Αυτό είναι ψυχολογικό και σωματικό breakdown. Δεν είναι ίωση. Δείχνει σαν να πήρε κάτι που την ζάλισε και την αποπροσανατόλισε. Ήταν πράγματι ένα δράμα; Ήταν θέατρο; Πάντως αν δε νιώθεις καλά ζητάς βοήθεια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

US Open: Μετά τη Σάκκαρη αποκλείστηκε και ο Τσιτσιπάς

Σάκκαρη: Νιώθω ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες

Το Game Time κάνει σερβίς στο Wimbledon με τον Τεντ Αγγελίνο

Τσιτσιπάς: Η απόλυτη απογοήτευση – Έχασε 3-0 από τον Αλκαθάρ στος «8» του Ρολάν Γκαρός

Ξέφυγε ο Τσιτσιπάς – Έχασε από τον Μεντβέντεφ και τα έβαλε με τη μάνα του: «Μ@@@μένη είσαι τελείως; »

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr