Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανική προβοκάτσια στο φιλικό ματς Ελλάδας – Σερβίας (βίντεο)

Αλβανική προβοκάτσια στο φιλικό ματς Ελλάδας – Σερβίας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καζάνι που… βράζει μοιάζουν τα Βαλκάνια τις τελευταίες εβδομάδες, ειδικά μετά τα επεισόδια στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Αλβανία στα προκριματικά του Euro 2016.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς αυτοσχέδιο ελικοπτεράκι με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» προκάλεσε επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο εθνικών ομάδων και στη συνέχεια με τους οπαδούς.

Τα επεισόδια που ακολούθησαν στην συγκεκριμένη κόντρα ήταν πολλά και όπως αναφέρουν Μέσα της Σερβίας, η προβοκάτσια των Αλβανών έλαβε χώρα και στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τους «πλάβι» στο γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά, γράφει το onsports.gr.

ellasserviamondo

Όπως τονίζεται στον Τύπο της Σερβίας, παιδιά που συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας, έκαναν με τα χέρια τους τον «αετό» της Μεγάλης Αλβανίας.

Βέβαια, το συγκεκριμένο περιστατικό «βαραίνει» και την ελληνική πλευρά, η οποία διοργάνωσε το φιλικό και θα έπρεπε να είχε πάρει μέτρα για ενδεχόμενη προβοκάτσια, από την στιγμή που στην χώρα μας κατοικούν πολλοί Αλβανοί.

Δείτε το βίντεο με την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και στο οποίο φαίνεται καθαρά η κίνηση μερικών παιδιών που σχημάτισαν τον αλβανικό «αετό»…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr