Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο φιάσκο για Samsung: Μη χρησιμοποιείτε το Galaxy Note 7

Απίστευτο φιάσκο για Samsung: Μη χρησιμοποιείτε το Galaxy Note 7
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για

Αντιμέτωπη με ένα άνευ προηγουμένου φιάσκο βρίσκεται η εταιρία Samsung, η οποία αναγκάστηκε να ανακαλέσει τις πωλήσεις του κινητού Galaxy Note 7, ενώ ζήτησε από όσους το έχουν αγοράσει να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν, καθώς διερευνά τις αναφορές για ανάφλεξη των κινητών της αναφερόμενης συσκευής.

Οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας συνιστούν στους επιβάτες να σταματήσουν τη χρήση του κινητού μετά τον καπνό που εντοπίστηκε σε συσκευή που είχε αντικατασταθεί και οδήγησε στην εγκατάλειψη αεροσκάφους από τους επιβάτες στις ΗΠΑ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου, ενώ γίνεται διερεύνηση προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα.

Εξάλλου, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ συνιστά στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να θέτουν εκτός λειτουργίας και να μην τοποθετούν εντός των αποσκευών τους που ελέγχονται ηλεκτρονικά τις συσκευές κινητών Samsung Galaxy Note 7, συμπεριλαμβανομένων και των συσκευών του ίδιου τύπου, που έχουν αντικατασταθεί.

Πρόσφατα άρθρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr