Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το αιωρούμενο πατίνι είναι εδώ! (βίντεο)

Το αιωρούμενο πατίνι είναι εδώ! (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Σκέιτμπορντ,

Το αιωρούμενο πατίνι Χέντο (Hendo Hoverboard) είναι το έργο ενός ανδρόγυνου, που δηλώνουν ότι το έχουν κατασκευάσει και κάνουν καμπάνια χρηματοδότησης στην πλατφόρμα kickstarter, ώστε να μαζέψουν 250.000 δολάρια.

Καθώς ο αρχιτέκτονας Γκρεγκ Χέντερσον (Greg Henderson) αναζητούσε τρόπους να δημιουργήσει ασφαλή αντισεισμικά κτίρια, ανακάλυψε έναν επαναστατικό τρόπο αποκόλλησης και αιώρησης ενός κτιρίου χρησιμοποιώντας ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία μεταξύ κτίσματος και εδάφους, μόλις χτυπήσει ο εγκέλαδος, ώστε να παραμένει ασφαλές, κατά τη διάρκειά του. Για να το δείξει όμως σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα αιωρούμενο πατίνι.

Το σύστημα που χρησιμοποιεί το πατίνι για να αιωρείται αποτελείται από 4 μηχανές που εκπέμπουν μαγνητικά πεδία τα οποία απωθούν το ένα το άλλο.

Η εταιρία λέει ότι το πατίνι βρίσκεται ακόμα σε αρχικά στάδια, αλλά ότι τα πρώτα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Σε κάθε περίπτωση, το πατίνι κοστίζει περί τις 10.000 δολάρια και λειτουργεί μόνο σε μεταλλική επιφάνεια. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ένας άντρας να γλιστράει με το αιωρούμενο πατίνι σε μια ράμπα για σκέιτ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δείτε τι κάνουν στη Καμπούλ ως επιβράβευση επειδή διαβάζουν (φωτογραφίες)

Ίλιγγος: Κατεβαίνουν τις Άλπεις με σκέιτμπορντ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr