Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Θεόδωρος Τασσόπουλος
General Technical Manager

Ποιό είναι το μέλλον των μεθόδων πληρωμής στα online καταστήματα

Ποιό είναι το μέλλον των μεθόδων πληρωμής στα online καταστήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδίκτυο,

Τα πλεονεκτήματα μιας προπληρωμένης κάρτας

 

Η χρήση της προπληρωμένης κάρτας εμφανίζει ανοδικές τάσεις ειδικά τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης. Η υπηρεσίες prepaid μετρούν μόλις λίγο καιρό στην χώρα μας όμως έχουν αποκτήσει ήδη αμέτρητους πιστούς φίλους. Ουσιαστικά αποτελούν απάντηση στις πληρωμές με μετρητά σε καταστήματα και online shops. Κατά κύριο λόγο δεν υπάρχει πιστωτικό όριο καθώς η διαδικασία πληρωμής δεν αποτελεί καν πίστωση. Το διαθέσιμο όριο ουσιαστικά ορίζεται αποκλειστικά από τις «φορτίσεις» που θα κάνει ο κάτοχος της κάρτας. Αυτό σηματοδοτεί την ολοένα μειωμένη χρήση μετρητών και λιγότερες επισκέψεις σε τραπεζικά καταστήματα και ΑΤΜ.

Ο καθένας μπορεί να κάνει topup της κάρτας του από τον καναπέ του σπιτιού του αφού έχει πρώτα προμηθευτεί το δελτίο με τον αριθμό PIN από καταστήματα ψιλικών ή σούπερ μάρκετ. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ποσού μεταξύ 25€, 50€, 75€, ή 100€ και επιλέγει ο καθένας το αντίστοιχο πόσο που θέλει να ‘’φορτώσει’’ στην κάρτα του.

Είναι προφανές πώς η προπληρωμένη κάρτα ήρθε να εξαγνίσει κατά κάποιο τρόπο το πλαστικό χρήμα. Η υπερχρεώσεις καθώς και οι ανεξέλεγκτες αγορές του πρόσφατου παρελθόντος μας δίδαξε πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε μας βήμα από δω και πέρα. Αυτή την ανάγκη διαπίστωσαν και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι online υπηρεσίες και προσφέρουν λύσεις όπως αυτή ώστε ο απόλυτος έλεγχος είναι το κυριότερο στοιχείο του προϊόντος. Φυσικά αυτό είναι προς όφελος του καταναλωτή ο οποίος δεν θέλει και δεν χρειάζεται πλέον στην ζωή του, προϊόντα με αυστηρούς όρους και ”τιμωριτικές” στάσεις προς τους καταναλωτές.

 

Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ πυκνό δίκτυο διανομής όχι μόνη στις μεγάλες πόλεις αλλά και σε επαρχιακές περιοχές. Επιπλέον σημεία πώλησης βρίσκονται παντού και στο εξωτερικό. Έτσι η υπηρεσία αυτή αποτελεί ιδανική λύση για χρήση στις διακοπές καθώς και για νέα άτομα χωρίς πείρα σε διαχείριση οικονομικού προϋπολογισμού. Αξίζει μια δοκιμή καθώς τα οφέλη είναι πολλά και το ρίσκο μηδαμινό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Χειροπέδες σε 43χρονο που υποκινούσε βία κατά των ομοφυλόφιλων μέσω social media

Έλον Μασκ: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα» ο Πούτιν να χάσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας

Φρίκη στην Αττική: 35χρονος κακοποιούσε ΑμΕΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media

Συνελήφθη 23χρονος στη Θεσσαλονίκη που προσπάθησε να αποπλανήσει 15χρονο μέσω διαδικτύου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr