Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ass Hunter: Οργή για το “παιχνίδι” που οι παίκτες κυνηγάνε και σκοτώνουν Gay

Ass Hunter: Οργή για το “παιχνίδι” που οι παίκτες κυνηγάνε και σκοτώνουν Gay
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Google, Google Play, Βίντεο, Διαδίκτυο, Ομοφυλόφιλοι,

Το ομοφοβικό διαδικτυακό παιχνίδι Ass Hunter (Κυνηγός Κwλwν) έχει καταφέρει να ξεσηκώσει παγκόσμια θύελλα αντιδράσεων, μιας και ο παίκτης καλείται να σκοτώνει ομοφυλόφιλους άνδρες. Όσους περισσότερους ομοφυλόφιλους σκοτώσει κανείς, τόσο ανεβαίνει πίστες.

Στο επίκεντρο των διαμαρτυριών βρέθηκε και η Google, επειδή επέτρεπε και προέτρεπε τους χρήστες να «κατεβάζουν» το εν λόγω παιχνίδι!

Το παιχνίδι ανέβηκε την Κυριακή στο Google Play, και η Goggle ενθάρρυνε τους παίκτες με το εξής κείμενο: «Το κυνήγι των ομοφυλόφιλων είναι τώρα διαθέσιμο στα Android! Παίξτε και μην είστε γκέι».

Το «Ass Hunter», το οποίο μπορούσε να «κατεβάζει» κανείς δωρεάν από Android, έδινε πόντους και επέτρεπε στους παίκτες να αλλάζουν πίστες, ανάλογα με το πόσους γκέι άντρες εκτελούσαν.

Ωστόσο, όποιος είχε την «ατυχία» να βρεθεί υπό την αιχμαλωσία των ομοφυλόφιλων -οι οποίοι εμφανίζονταν συχνά κρυμμένοι πίσω από θάμνους- έπρεπε να κάνει ό,τι ήθελαν εκείνοι!

«Ήρθε το θρυλικό παιχνίδι, όπου είσαι κυνηγός και η αποστολή σου είναι να σκοτώσεις όσους περισσότερους γκέι μπορείς ή να καταφέρει να δραπετεύσεις από αυτούς. Οι ομοφυλόφιλοι ίσως κρύβονται στους θάμνους και μπορούν ξαφνικά να σε αιχμαλωτίσουν! Για αυτό μην ξεχνάς: όταν σε πιάσουν θα σου κάνουν ό,τι θέλουν», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην περιγραφή.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τη «Mirror», το παιχνίδι «κατέβηκε» περισσότερες από 10.000 φορές, ωστόσο, έχει λάβει και χιλιάδες αρνητικά σχόλια και ένα «κύμα» οργής έχει ξεσπάσει εναντίον της Google.

Έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε, η εταιρεία απέσυρε το παιχνίδι. Δείτε σε βίντεο το παιχνίδι, όπως και τι παθαίνει ο κυνηγός έτσι κι εάν τον πιάσουν οι Gay:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Στο Δημαρχείο της Αθήνας ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο τζιχαντιστής Κύριλλος Μόσχας είπε «η Ελλάδα έχασε την κυριαρχία της»

Τελέστηκε στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομοφύλων στην Ελλάδα – Αυτό είναι το ζευγάρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr