Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζευγάρι παράτησε τα γραφεία του για να πουλάει πίτσα στην Καραϊβική (φωτο)

Ζευγάρι παράτησε τα γραφεία του για να πουλάει πίτσα στην Καραϊβική (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καραϊβική, Πίτσα, Φωτογραφίες,

Ζουν σαν βασιλιάδες. Μια απίστευτη ιστορία με την Τάρα και τον Σάσα Μπούις, οι οποίοι από το 2014 γυρνάνε την Καραϊβική και πουλάνε πίτσα από το πλωτό τους ντελίβερι.

Πλοιοκτήτες, εργαζόμενοι, ναυτικοί, αθλητές σε καγιάκ ή περαστικοί στη θάλασσα είναι οι πελάτες που μπορούν να καλέσουν τηλεφωνικά το Pizza Pi, το πλοιάριο που μεταφέρει στη στιγμή, όπου κι αν είσαι, μια πίτσα πιπερόνι. Με τον καιρό απέκτησαν φανατικούς πελάτες που αναζητούν νόστιμο φαγητό στην περιοχή.

Η Τάρα και ο Σάσα κατάγονται από την Ιντιάνα και το Μανχάταν αντίστοιχα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν επιβιβάστηκαν και οι δύο σε ένα πλοίο για να εργαστούν. Ο 38χρονος Σάσα εργαζόταν ως προγραμματιστής στην Γουόλ Στρητ. Αγαπούσαν τη θάλασσα και η ιδέα να πωλούν πίτσα στην Καραϊβική τους ήρθε όταν βρέθηκαν με πλοίο στην περιοχή και αναζητούσαν απεγνωσμένα κάτι για φαγητό.

Η Τάρα είχε εργαστεί ως σεφ και αγαπούσε την κουζίνα. Ο Σάσα είχε εμπειρία από πλοία και έκανε πολλά μίλια στη θάλασσα. Σκέφτηκαν ότι όπως υπήρχε κινητός τρόπος πώλησης πίτσας θα μπορούσε να υπάρξει και θαλάσσιος.

Βρήκαν γρήγορα ένα πλοιάριο που θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά και ο Σάσα το τελειοποίησε χάρη στις γνώσεις του μηχανικού που είχε. Εγκαταστάθηκαν στο νησάκι Αγιος Θωμάς των Παρθένων Νήσων και το όνειρο άρχισε να γίνεται πραγματικότητα.

Το 2014 η επιχείρηση Pizza P ξεκίνησε και άρχισαν να πωλούν πίτσα σε κάθε άνθρωπο που πατούσε το πόδι του στις Παρθένες Νήσους και ήθελε να φάει κάτι νόστιμο.

Οι πίτσες γίνονται πάνω στο πλοίο, είναι με αγνά υλικά και γρήγορα κατέκτησαν τους πελάτες. Οι τιμές ξεκινούν από 19 δολάρια για κάθε πίτσα. Καθημερινά, το ζευγάρι πουλάει από 20 ως 60 πίτσες.

Η ποιότητα του φαγητού και τα καλά υλικά έδωσαν γρήγορα καλό όνομα στο πλωτό εστιατόριο και η Pizza Pi βρίσκεται σήμερα στον τουριστικό οδηγό TripAdvisor, στον οποίο οι χρήστες και τουρίστες δίνουν 5 αστέρια!

Το ζευγάρι σε ημέρες φόρτου χρησιμοποιεί κάποια βοήθεια, αλλά η Τάρα περιμένει το πρώτο της παιδί και αναζητούν κάποιον μόνιμο μάγειρα.

f

f1

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η βασίλισσα πέθανε – Ποιο το μέλλον της Κοινοπολιτείας των 56 χωρών;

Ακριβαίνει και η πίτσα κατά 13% – Πόσο κοστίζει

Ο Δένδιας «βάζει» την Ελλάδα στην υποσαχάρια Δυτ. Αφρική – Εμβόλια σε Γκάμπια και Γκαμπόν

Τραγωδία στην Αϊτή: Τουλάχιστον 1.300 νεκροί και 5.700 τραυματίες από τον φονικό σεισμό

Αϊτή: Στους 724 αυξήθηκε ο απολογισμός των νεκρών από τον σεισμό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr