Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξωγήινα κρανία μαζί με ναζιστικά αντικείμενα ανακαλύφθηκαν στη Ρωσία (φωτο)

Εξωγήινα κρανία μαζί με ναζιστικά αντικείμενα ανακαλύφθηκαν στη Ρωσία (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οστά “δαιμόνων” λέγεται ότι βρέθηκαν μέσα σε μια σπηλιά στη Ρωσία.

Λίγο καιρό μετά, κοντά στο σημείο εύρεσης των οστών βρέθηκε και μια ναζιστική βαλίτσα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τα ευρήματα αυτά, συνδυασμένα, έχουν φουντώσει για μια ακόμη φορά τις συνωμοσιολογίες ότι το Τρίτο Ράιχ είχε επαφές με εξωγήινους.

Τα οστά μεταδίδεται ότι ανακαλύφθηκαν από μια ομάδα εξερευνητών με επικεφαλής τον επιστήμονα Βλάντιμιρ Μελίκοφ (Vladimir Melikov) σε μια σπηλιά στο όρος Bolshoi Tjach στη Ρωσία.

Αν και έχουν βρεθεί εδώ και δύο χρόνια, τα νέα έγιναν παγκόσμια μετά από τη ξέχωρη ανακάλυψη στο δάσος, κοντά στο σημείο που βρέθηκαν τα οστά, μιας ναζιστικής βαλίτσας και ενός γερμανικού έγχρωμου χάρτη του 1941 της Αντιγκέγια (ή Αντιγκέα), μιας ρωσικής επαρχίας (σήμερα ομόσπονδης δημοκρατίας) που βρίσκεται στους πρόποδες του Καυκάσου.

Η βαλίτσα, που ανακαλύφθηκε από έναν ντόπιο ερημίτη, φέρει το σύμβολο του Ινστιτούτου Ανενέρμπε (Ahnenerbe).

valitsa_nazi

Το Ινστιτούτο Ανενέρμπε ιδρύθηκε το 1935 από τον Χάινριχ Χίμλερ με αντικείμενο την έρευνα αρχαιολογική και πολιτισμική της ιστορίας των Αρίων. Μεταξύ της αποστολής του Ινστιτούτου ήταν να αποδείξει ότι η Άρια Φυλή κάποτε κυβερνούσε όλο τον πλανήτη.

HIMLER

Ο Χάινριχ Χίμλερ είναι γνωστό ότι είχε “σφυριά” με τα υπερφυσικά και τα μεταφυσικά. Πολλοί σύγχρονοι διάσημοι ουφολόγοι μοιάζουν “γατάκια” μπροστά του.

Αναμενόμενο λοιπόν, με τον Χίμλερ αρχηγό, το Ινστιτούτο να το “ρίξει” στον μυστικισμό, στην έρευνα του υπερφυσικού, στην ψευδοεπιστήμη και στην αναζήτηση εξωγήινων υπερόπλων.

Η ανακάλυψη των περίεργων οστών οδήγησε για μια ακόμη φορά τους οπαδούς αυτών των θεωριών στην υπόθεση, ότι οι ναζί ή κατάφεραν και είχαν επαφές με εξωγήινους σε αυτή την περιοχή ή κάλεσαν δαίμονες σε αυτό το απομονωμένο σημείο, σε κάποια περίεργη τελετή, και αυτά είναι τα λείψανά τους.

Πράγματι, οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με τους εξωγήινους και ό,τι άλλο περίεργο θα μπορούσε να υπάρχει, έχουν ήδη αποφανθεί με αναρτήσεις τους παγκοσμίως ότι εδώ έχουμε να κάνουμε ή με εξωγήινους ή με δαίμονες που συνδέονται με τους ναζί.

osto1

Ο Δρ. Μελίκοφ είπε ότι το πλάσμα που βρέθηκε δεν μοιάζει με τίποτα γνωστό στους ανθρώπους.

“Μεταξύ των πιο μυστήριων χαρακτηριστικών των κρανίων, είναι η απουσία κρανιακού θόλου και σαγονιών”, ενώ “οι κόγχες των ματιών είναι ασυνήθιστα μεγάλες, έχοντας χαρακτηριστικά προσώπου που μοιάζουν ανθρώπινα”.

Ο ίδιος πρόσθεσε: “Ακόμα και εάν το συγκρίνεις με το κρανίο μιας αρκούδας, σου είναι δύσκολο να μην σκεφτείς μήπως κρατάς στα χέρια σου τα υπολείμματα ενός εξωγήινου πλάσματος”.

osto2

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα “ευρήματα” είναι όλα αποτέλεσμα μιας περίτεχνης φάρσας, λέγοντας ότι τα χαρακτηριστικά των προσώπων θα μπορούσαν να ήταν οστά της πυέλου (λεκάνης) που τα έχουν “επεξεργαστεί”.

Παλαιοντολόγοι στη Μόσχα, όταν είδαν τις εικόνες των οστών, είπαν ότι έχουν υποστεί παραμόρφωση επειδή εκτέθηκαν στην άμμο για μακρές χρονικές περιόδους, κατά τη διάρκεια των οποίων μπορεί να άλλαξε το σχήμα τους.

Ωστόσο, μια ρωσική εφημερίδα έριξε νέο λάδι στη φωτιά γράφοντας ότι το περασμένο καλοκαίρι κυνηγοί βρήκαν στην περιοχή ακόμα μια βαλίτσα με το έμβλημα του ναζιστικού ινστιτούτου.

Δείτε και το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr