Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε το βίντεο με τους Ρώσους επιστήμονες να κάνουν νεκροψία σε εξωγήινο!

Δείτε το βίντεο με τους Ρώσους επιστήμονες να κάνουν νεκροψία σε εξωγήινο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σύμφωνα με το voiceofrussia.com, οι Ρώσοι έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη εξωγήινων εδώ και δεκαετίες. Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που σας παραθέτουμε, έχουν πραγματοποιήσει και νεκροψία σε έναν εξωγήινο, μια υπόθεση που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό ό,τι συνέβη στο Ρόσγουελ των ΗΠΑ.

Η πρώτη επαφή των Ρώσων με εξωγήινους φαίνεται πως έγινε το 1942, σύμφωνα με ρωσικά μυστικά έγγραφα. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες.

Όμως, το 1969 στην πόλη Σβερντλόφκσι ένα UFO φέρεται να συνετρίβη και να ανακτήθηκε από τον ρωσικό στρατό. Στο βίντεο κανείς βλέπει κοντινά πλάνα του ίδιου του UFO, στο οποίο -όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ- βρέθηκε ένας νεκρός εξωγήινος.

Στις 10 Αυγούστου του 1989 ένα άλλο Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) εντοπίστηκε από ρωσικά ραντάρ και στη συνέχεια συνετρίβη ή καταρρίφθηκε κοντά στην πόλη Προχλαντνγί. Υπήρχε εμφανής βλάβη στο εξωτερικό του σκάφους, ενώ ομάδα ανάκτησης, φορώντας ειδικές στολές κινήθηκε προς το εσωτερικό του, όπου βρήκαν δύο νεκρούς εξωγήινους, αλλά και έναν ζωντανό!

Ομάδα γιατρών κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσει στη ζωή, αλλά απέτυχε. Και οι τρεις εξωγήινοι φαίνεται πως είχαν ύψος κάτι περισσότερο από ένα μέτρο, με γκρι εξωτερική στολή. Το δέρμα τους ήταν μπλε-πράσινο με υφή ερπετού. Δεν είχαν καθόλου μαλλιά, τα μάτια τους ήταν μεγάλα, σε μαύρο χρώμα, και καλύπτονταν με ένα προστατευτικό κάλυμμα. Τα δάχτυλά τους ήταν πολύ μακριά και είχαν εξαιρετικά αδύνατα άκρα. Τα νεκρά σώματά τους φυλάσσονται σε ειδικά γυάλινα δοχεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr