Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί το κέρατο μπορεί να κάνει καλό σε μια γυναίκα

Γιατί το κέρατο μπορεί να κάνει καλό σε μια γυναίκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έρευνα, Μοιχεία,

Όταν ακούς ιστορίες περί κέρατο ή έχεις υπάρξει «παθών/παθούσα», είναι λογικό να κάνεις μόνο αρνητικές σκέψεις. Ωστόσο, οι ψυχολόγοι, μέσω μίας έρευνας που έκαναν, μας παρουσιάζουν τη θετική πλευρά του να έχεις απατηθεί.

Οι ψυχολόγοι ρώτησαν 5.000 ανθρώπους από 96 διαφορετικές χώρες σχετικά με τον τρόπο που έχουν χωρίσει από παλιές τους σχέσεις. Από τις απαντήσεις κατέληξαν πως οι γυναίκες που έχουν απατηθεί, καταλήγουν να είναι πιο επιλεκτικές στις επόμενες σχέσεις τους, με αποτέλεσμα να επιλέγουν και καλύτερους συντρόφους.

Ο καθηγητής και βιολόγος Κρεγκ Μόρις αναφέρει πως πάνω από το 85% των ανθρώπων θα βιώσουν τουλάχιστον έναν κακό χωρισμό στη ζωή τους.

Ουσιαστικά, η γυναίκα που θα ανακαλύψει πως απατήθηκε, θα περάσει ένα διάστημα έντονης θλίψης και οργής, αλλά μετά από αυτή την άσχημη εμπειρία θα είναι πιο ικανή να κρίνει και να επιλέξει μακροπρόθεσμα τον σωστό σύντροφο. Το πιο σημαντικό, επίσης, είναι πως μπορούν να καταλάβουν με την μία, αν ο επόμενος είναι…αναξιόπιστος.

Ακόμη ένα όφελος που έχει μία απατημένη γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα του Μόρις, είναι πως είναι μετά από αυτό μπορούν να αντιμετωπίσουν πιο εύκολα τον ανταγωνισμό στο γραφείο (ειδικότερα όταν αυτός προέρχεται από το αντίθετο φύλο).

Έτσι οι γυναίκες που έχουν απατηθεί στο παρελθόν έχουν την τύχη με το μέρος τους, όσον αφορά την επιλογή του ιδανικού συζύγου και το περιβάλλον εργασίας. Αντίθετα, όσες βρίσκονται σε σχέση και γνωρίζουν πως ο σύντροφός τους είναι αναξιόπιστος (αλλά δεν τον αφήνουν) όχι μόνο δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, αλλά στο μέλλον θα αντιμετωπίσουν περισσότερα προβλήματα με την προσωπική τους ζωή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έρευνα: Δυο στους τρεις Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό δεν επιθυμούν να επιστρέψουν

Έρευνα: Eμβολιασμένοι που κολλάνε Όμικρον δεν μπορούν να μολυνθούν με Δέλτα

Ινδονησία: Γυναίκα μαστιγώθηκε 100 φορές επειδή ομολόγησε μοιχεία

Πώς η υγρασία επηρεάζει τη μετάδοση του κορωνοϊού στον αέρα

Κορωνοϊός: Ποιοι κινδυνεύουν από διαβήτη – Τι αποκαλύπτει έρευνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr