Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι αντάρτες θερίζουν τους ναζί του Κιέβου στην αν. Ουκρανία

Οι Ρώσοι αντάρτες θερίζουν τους ναζί του Κιέβου στην αν. Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ναζί, Νέα Ρωσία, Ουκρανία, Ρωσία, Τάγμα Αζόφ,

Συνεχίζονται αμείωτες οι μάχες και την Παρασκευή στην ανατολική Ουκρανία παρά τις νέες ευρωπαϊκές προσπάθειες με στόχο να εξασφαλισθεί η εφαρμογή μιας κατάπαυσης του πυρός.

Ο ουκρανικός στρατός ανακοίνωσε πως Ρώσοι αντάρτες επιτέθηκαν σε θέσεις των κυβερνητικών στρατευμάτων 49 φορές μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, χρησιμοποιώντας ρουκέτες, πυροβολικό και τεθωρακισμένα οχήματα.

Οι αντάρτες κατηγόρησαν τις κυβερνητικές δυνάμεις ότι πραγματοποιούν κι αυτές επιθέσεις, μεταξύ άλλων και εναντίον κατοικημένων περιοχών του Ντονέτσκ, προπύργιου των ανταρτών. Μια γυναίκα σκοτώθηκε από το βομβαρδισμό την Πέμπτη, μετέδωσε η υπηρεσία Τύπου των αυτονομιστών DAN.

Οι σφοδρότερες μάχες από την Κυριακή, που τέθηκε σε ισχύ η εκεχειρία, σημειώθηκαν μέσα και γύρω από το Ντεμπάλτσεβε, έναν στρατηγικής σημασίας σιδηροδρομικό κόμβο, πριν οι ουκρανικές δυνάμεις αποσυρθούν από εκεί την Τετάρτη.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο πρακτορείο Reuters πως ένα άρμα μάχης με την επιγραφή “Καλός Λύκος” έβαλε σήμερα το πρωί από ένα σημείο ελέγχου των ανταρτών έξω από το Βίλεχιρσκ, μια πόλη στην πρώτη γραμμή κοντά στο Ντεμπάλτσεβε, καθιστώντας σαφές πως οι μάχες δεν έχουν σταματήσει εντελώς στην περιοχή.

Οι ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ουκρανίας και της Ρωσίας συμφώνησαν χθες, Πέμπτη, σε τηλεφωνική επικοινωνία τους να κάνουν μια νέα προσπάθεια για να εξασφαλίσουν την τήρηση της κατάπαυσης του πυρός. Οι υπουργοί Εξωτερικών των τεσσάρων χωρών αναμένεται να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα για να συζητήσουν για την ανατολική Ουκρανία.

debaltseve-2 Ουκρανοί ναζί του τάγματος Αζόφ πολέμησαν στο Ντεμπάλτσεβε. Τους βλέπετε να ποζάρουν με τρεις σημαίες. Του ΝΑΤΟ, του Τάγματος Αζόφ στα χρώματα της Ουκρανίας και μια μοντέρνα ναζιστική. Αυτά τα καθάρματα στηρίζει η Μέρκελ. Στην κεντρική φωτογραφία, Ρώσοι αντάρτες στο Ντεμπάλτσεβε πατάνε ναζιστική σημαία που άφησαν πίσω τους οι Ουκρανοί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr