Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παιδιά στρατιώτες ανάμεσα σε νεοσύλλεκτους στο Ισλαμικό Κράτος

Παιδιά στρατιώτες ανάμεσα σε νεοσύλλεκτους στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες με νεοσύλλεκτους τζιχαντιστές να παρελαύνουν σε κεντρικό δρόμο της Μοσούλης στο βόρειο Ιράκ.

Ωστόσο, χρήστες του διαδικτύου διέκριναν ότι ανάμεσα στους τζιχαντιστές παρελαύνουν και μικρά παιδιά, ή αλλιώς “παιδιά στρατιώτες”.

mosul_isis

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς κοιτώντας τη φωτογραφία, επικεφαλής της πομπής είναι ένας τζιχαντιστής που φορά γιλέκο με εκρηκτικά. Τέτοια γιλέκα φοράνε οι βομβιστές αυτοκτονίας που ανατινάζονται και πάνε “εξπρές” στον παράδεισο.

Ακριβώς πίσω του, οι τρεις νεαροί που ακολουθούν στη σειρά και έχουν επισημανθεί με γαλάζια βελάκια, είναι ολοφάνερο ότι πρόκειται για παιδιά, τόσο από το ανάστημα όσο και στα μάτια τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 12 Απριλίου είχαμε αναρτήσει την είδηση ότι κάτοικοι της Μοσούλης είχαν καταγγείλει το Ισλαμικό Κράτος ότι απήγαγε συνολικά 120 παιδιά από τη νότια και ανατολική Μοσούλη.

Τα παιδιά είναι ηλικίας 12 με 15 ετών και απήχθησαν από τις συνοικίες Κουεϊάρα, Αλ Σούρα, Μπαντούς και Αλ Μπαϊάτζ και μεταφέρθηκαν σε άγνωστες περιοχές με στρατιωτικά οχήματα.

Τότε γράφαμε ότι υπήρχουν υποψίες ότι μπορεί να πρόκειται για παιδομάζωμα, ώστε να σταλούν στις πρώτες γραμμές των μαχών.

Δύο εβδομάδες μετά, λαμβάνοντας υπόψιν και την ταχύρρυθμη εκπαίδευση των νέων τζιχαντιστών προς τον θάνατο, αναρτήθηκε αυτή η εικόνα που ενισχύει τις υποψίες ότι το παιδομάζωμα ήδη άρχισε να παράγει τζιχαντιστές.

Σε μια άλλη εικόνα βλέπουμε τους ίδιους νεοσύλλεκτους τζιχαντιστές να κάνουν επίδειξη μπροστά στους κατοίκους της Μοσούλης.

mosul_isis_2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr