Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίντεο ΣΟΚ: Καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό ανατινάζει παιδί με δυναμίτη

Βίντεο ΣΟΚ: Καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό ανατινάζει παιδί με δυναμίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βίντεο που αναρτήθηκε στο You Tube στις 15 Ιουνίου σοκάρει με την ωμή βαρβαρότητα των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, βιαιότητα που μπορεί να συγκριθεί μόνο με εκείνη των τζιχαντιστών.

Στο βίντεο που θα δείτε μέλη του καρτέλ έχουν δέσει από ένα μασούρι δυναμίτη σε ένα παιδί και σε έναν ανταγωνιστή τους. Στη συνέχεια ανάβουν τα φιτίλια και τους τινάζουν στον αέρα.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από το μεξικάνικο πρακτορείο ειδήσεων Reforma, το οποίο αναφέρει ότι βρέθηκε αποθηκευμένο στο κινητό τηλέφωνο ενός βαρόνου των ναρκωτικών, του Εριμπέρτο “Ελ Γκρίνκο” Ασεβέντο Καρντένας (Heriberto “El Gringo” Acevedo Cardenas), ο οποίος σκοτώθηκε σε πιστολίδι με τις μεξικανικές Αρχές στις 23 Μαρτίου.

Το βίντεο δείχνει ένα αγόρι, μικρότερο από εφήβος, να κλαίει πριν την εκτέλεσή του. Το παιδί έχει τα χέρια του δεμένα πίσω στην πλάτη και ένα μασούρι δυναμίτη είναι κολλημένο στο σβέρκο του.

Στα επόμενα πλάνα βλέπουμε έναν άνδρα, δεμένο κι αυτόν, με ένα μασούρι δυναμίτη κολλημένο με μονωτική ταινία στον λαιμό του. Στη συνέχεια και οι δύο ανατινάζονται, ενώ τα μέλη του καρτέλ ζητωκραυγάζουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Άγιοι Ανάργυροι: O 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών πριν τη σφάξει

Ολική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr