ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην επιχείρηση κατάληψης της ουκρανικής βάσης στην Μπαλακλάβα της Συμφερόπολης από Ρώσους κομάντος δόθηκε και η πρώτη πραγματική μάχη, με απώλειες έναν νεκρό Ουκρανό αξιωματικό, τραυματία έναν ακόμα Ουκρανό βαθμοφόρο, λοχαγό όπως διαβάζουμε, και τον Ουκρανό διοικητή να είναι αυτή τη στιγμή αιχμάλωτος.
Η σύντομη μάχη προκλήθηκε όταν ο Ουκρανός αξιωματικός αρνούμενος να παραδοθεί άνοιξε πυρ κατά των Ρώσων και εκείνοι ανταπέδωσαν με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.
Ο ναζιστικών φρονημάτων Ουκρανός μεταβατικός πρωθυπουργός κατηγόρησε τη Ρωσία για «έγκλημα πολέμου», λέγοντας πως η σύγκρουση «περνά από το πολιτικό στο στρατιωτικό επίπεδο».
Εκπρόσωπος του ουκρανικού Στρατού ανέφερε πως οι επιτιθέμενοι ήταν «άγνωστοι, πλήρως εξοπλισμένοι και με τα πρόσωπά τους καλυμμένα». Μετά την επίθεση, η δύναμη της μονάδας οχυρώθηκε στο δεύτερο όροφο.
Το θάνατο του αξιωματικού μετέδωσε το Interfax, με το Reuters να το επιβεβαιώνει επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του ουκρανικού στρατού Βλάντισλαβ Σελεζνιόφ.























































