ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην επιχείρηση κατάληψης της ουκρανικής βάσης στην Μπαλακλάβα της Συμφερόπολης από Ρώσους κομάντος δόθηκε και η πρώτη πραγματική μάχη, με απώλειες έναν νεκρό Ουκρανό αξιωματικό, τραυματία έναν ακόμα Ουκρανό βαθμοφόρο, λοχαγό όπως διαβάζουμε, και τον Ουκρανό διοικητή να είναι αυτή τη στιγμή αιχμάλωτος.
Η σύντομη μάχη προκλήθηκε όταν ο Ουκρανός αξιωματικός αρνούμενος να παραδοθεί άνοιξε πυρ κατά των Ρώσων και εκείνοι ανταπέδωσαν με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.
Ο ναζιστικών φρονημάτων Ουκρανός μεταβατικός πρωθυπουργός κατηγόρησε τη Ρωσία για «έγκλημα πολέμου», λέγοντας πως η σύγκρουση «περνά από το πολιτικό στο στρατιωτικό επίπεδο».
Εκπρόσωπος του ουκρανικού Στρατού ανέφερε πως οι επιτιθέμενοι ήταν «άγνωστοι, πλήρως εξοπλισμένοι και με τα πρόσωπά τους καλυμμένα». Μετά την επίθεση, η δύναμη της μονάδας οχυρώθηκε στο δεύτερο όροφο.
Το θάνατο του αξιωματικού μετέδωσε το Interfax, με το Reuters να το επιβεβαιώνει επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του ουκρανικού στρατού Βλάντισλαβ Σελεζνιόφ.























































