Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ζηλιάρης μπόντι μπίλντερ σκότωσε την τρανσέξουαλ σύζυγό του (βίντεο + φωτο)

Ζηλιάρης μπόντι μπίλντερ σκότωσε την τρανσέξουαλ σύζυγό του (βίντεο + φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί αυτές τις ημέρες η κοινή γνώμη της Βρετανίας τη δίκη ενός μπόντι μπίλντερ ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την τρανσέξουαλ σύζυγό του, όταν την είδε να το “κάνει” με έναν πελάτη μπροστά στα μάτια του.

Ο Χοακίν Γκόμεζ Χερνάντεζ (Joaquin Gomez-Hernandez), 24 ετών, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, ξέσπασε σε δάκρυα όταν αντίκρισε μέσα στο σπίτι τους τη 33χρονη τρανσέξουαλ σύζυγό του Βανέσα Σαντιλάν (Vanessa Santillan) με έναν άλλο άνδρα.

Αργότερα την ίδια ημέρα, το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σπίτι -στη συνοικία Φούλχαμ του Λονδίνου- βρήκε τη Μεξικάνα τρανσέξουαλ να κείτεται ημίγυμνη πεσμένη στο πάτωμα του σαλονιού, δίπλα σε ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και σπασμένα ψεύτικα νύχια.

Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι η Βανέσα Σαντιλάν είχε υποστεί ισχυρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό.

Η αστυνομική έρευνα που ακολούθησε βρήκε στο σπίτι και 13.000 λίρες μετρητά, αμοιβές από τις υπηρεσίες που πρόσφερε η τρανσέξουαλ ως “συνοδός” πολυτελείας.

santilan Η δολοφονημένη Βανέσα Σαντιλάν. Η φωτογραφία που βλέπετε είναι αυτή που είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο YouTube.

Το απόγευμα της 27ης Μαρτίου του 2015 το ζευγάρι (ο μπίντι μπίλντερ και η τρανσέξουαλ) βγήκαν για διασκέδαση παρέα με έναν φίλο τους ομοφυλόφιλο άνδρα -που ήταν ντυμένος γυναίκα- και δύο ακόμα τρανσέξουαλ φίλες του θύματος.

Επέστρεψαν στο διαμέρισμα της 33χρονης τρανσέξουαλ μετά τη διασκέδασή τους, τα ξημερώματα, και συνέχισαν να περνάνε καλά πίνοντας κρασί και σαμπάνια.

Στις 05.00 το πρωί το θύμα δέχτηκε email από έναν πελάτη, που ενδιαφερόταν να περάσει καλά μαζί της, μέσω του σάιτ backpage.com (το ίδιο σάιτ προσφέρει “γνωριμίες” και στην Ελλάδα).

Ο πελάτης έφτασε στο σπίτι του θύματος στις 06.00 το πρωί και αμέσως κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα με την 33χρονη τρανσέξουαλ, ενώ ο σύζυγός της και οι “φίλες” της συνέχισαν να διασκεδάζουν στο σαλόνι.

Ενώ ξεκίνησαν πελάτης και τρανσέξουαλ να το “κάνουν”, ο μπόντι μπίλντερ ξαφνικά ένιωσε “κερατωμένος”, μπήκε μέσα στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να φωνάζει αγριεμένος. Η ένταση δεν κράτησε παρά ελάχιστο χρόνο.

Ο πελάτης συνέχισε να το “κάνει”, ολοκλήρωσε και αυτός σχετικά γρήγορα και στις 6.31 το πρωί έφυγε από το σπίτι με ένα ταξί.

Τότε ο μπόντι μπίλντερ σύζυγος έδειξε να έχει πάρει κατάκαρδα ό,τι είχε συμβεί. “Φαίνεται ότι δεν με παίρνεις σοβαρά”, είπε στην τρανσέξουαλ επαγγελματία “συνοδό” σύζυγό του.

Στις 07.00 το πρωί έφυγε και ο σύζυγος από το διαμέρισμα για να συνεχίσει το πιώμα στο διαμέρισμα ενός φίλου του. Η 33χρονη έμεινε πίσω, στο σπίτι της.

Η κάμερα ασφαλείας του κτιρίου κατέγραψε τον μπόντι μπίλντερ σύζυγο να φεύγει από το σπίτι της 33χρονης στις 14.52 ρο μεσημέρι κρατώντας μια μπλε τσάντα.

Στις 16.45 πήγε σε έναν οίκο ανοχής και πήρε δύο “συνοδούς” για να κάνει έρωτα μαζί τους.

Στη συνέχεια επέστρεψε στο διαμέρισμα του φίλου του, που είχε πάει τα ξημερώματα, και είπε ότι η γυναίκα του δεν του άνοιγε.

Στις 21.26 ο μπόντι μπίλντερ ειδοποίησε ασθενοφόρο, λέγοντας στην Αστυνομία ότι άφησε τη γυναίκα του στο κρεβάτι για να πάει για ψώνια και όταν γύρισε τη βρήκε νεκρή. Υπέθετε ότι τη σκότωσε κάποιος πελάτης.

Η Αστυνομία τον συνέλαβε στις 21.45 θεωρώντας τον ύποπτο.

Ο εισαγγελέας περιέγραψε τη 33χρονη ως μια εγχειρισμένη τρανσέξουαλ που εργαζόταν ως “συνοδός” παρά τον γάμο της με τον Γκόμεζ Χερνάντεζ.

Αν και υπάρχουν ενδείξεις ότι αγαπιόντουσαν, ωστόσο, υπήρχαν και καβγάδες μεταξύ τους.

Το πάνω χέρι στη σχέση το είχε η Βανέσα Σαντιλάν. Εκείνη συντηρούσε οικονομικά τον Γκόμεζ Χερνάντεζ, ο οποίος ήταν άεργος.

Ο μπόντι μπίλντερ αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος.

Λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί, η 33χρονη τρανσέξουαλ είχε αναρτήσει το ακόλουθο βίντεο στο YouYube με το οποίο διαφήμιζε τα προσόντα της, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται στο Λονδίνο:

Η δολοφονημένη είχε επισκεφθεί και την Ελλάδα και είχε αναρτήσει στο YouTube βίντεο από τις διακοπές της στη χώρα μας:

Δείτε φωτογραφίες της δολοφονημένης τρανσέξουαλ:

trans1

trans2

trans3

trans4

trans_bath

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα συνδικάτα της Σκωτίας ζητάνε από το Ηνωμένο Βασίλειο να μην πουλά όπλα στην Τουρκία

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Παραδικαστικό κύκλωμα: Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία – Φυγοδικούσε 19 χρόνια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr