Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε το κύμα τρομοκρατίας που σαρώνει το Ισραήλ

Ο Λευκός Οίκος καταδίκασε το κύμα τρομοκρατίας που σαρώνει το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O Λευκός Οίκος καταδίκασε την Τρίτη τις τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών πολιτών, μετά τον θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων και τον τραυματισμό πολλών άλλων σε ένα μπαράζ τζιχαντιστικής μανίας που σάρωσε το Ισραήλ.

Η αμερικανική κυβέρνηση βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με την ισραηλινή κυβέρνηση και τις παλαιστινιακές Αρχές και προτρέπει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να αποκαταστήσουν την τάξη και να συμβάλουν στην πρόληψη ενεργειών που θα οδηγούσαν σε περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης, επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ σε δημοσιογράφους.

Νωρίτερα την Τρίτη και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδίκασε σθεναρά τις δύο τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών στην Ιερουσαλήμ και κάλεσε εκ νέου τις ισραηλινές και παλαιστινιακές Αρχές να αποκαταστήσουν την ηρεμία.

Είναι η τέταρτη φορά σε διάστημα μιας εβδομάδας που η Ουάσιγκτον καταγγέλλει τα βίαια επεισόδια στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη.

«Οι ΗΠΑ καταδικάζουμε με τον πλέον σθεναρό τρόπο τις τρομοκρατικές επιθέσεις που διαπράχθηκαν σήμερα εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών Ισραηλινών και τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων» υπογράμμισε σε ένα δελτίο Τύπου ο εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής διπλωματίας, Τζον Κίρμπι.

«Επαναλαμβάνουμε την βαθιά μας ανησυχία για την κλιμάκωση της έντασης και ασκούμε πιέσεις σε όλες τις πλευρές να λάβουν μέτρα που θα συμβάλουν στην αποκατάσταση της ηρεμίας και την αποφυγή μια νέας κλιμάκωσης» σημείωσε ο Κίρμπι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Ισραηλινός αξιωματούχος με παράδειγμα από την Παλαιά Διαθήκη εξήγησε το πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Τι ακολουθεί μετά το ισραηλινό χτύπημα-απάντηση στο Ιράν

Το Ισραήλ απάντησε στο Ιράν «οφθαλμόν αντί οφθαλμού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr