Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε δύο ομοφυλόφιλους στο Χαλέπι (φωτο)

Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε δύο ομοφυλόφιλους στο Χαλέπι (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενώ οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας με τους συμμάχους τους Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης, Λιβανέζους μαχητές της Χεζμπολάχ και Ιρακινούς παραστρατιωτικούς σιίτες, δίνουν μάχη στα νότια του Χαλεπιού ενάντια στους τζιχαντιστές, αποσκοπώντας στην απελευθέρωση των συνοικιών της πόλης που ελέγχουν οι σουνίτες εξτρεμιστές, το Ισλαμικό Κράτος προχώρησε σε ένα ακόμα φριχτό έγκλημα στο Χαλέπι.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο twitter από τους τζιχαντιστές, το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε μέχρι θανάτου δύο άνδρες στο Χαλέπι που βρέθηκαν ένοχοι ομοφυλοφιλίας.

Συνήθως η ποινή για την ομοφυλοφιλία προβλέπει ο καταδικασμένος να οδηγηθεί στο υψηλότερο κτίριο της περιοχής, να πεταχθεί από την ταράτσα του και μόλις το σώμα προσκρούσει στο έδαφος τότε να τον αποτελειώσουν με λιθοβολισμό.

Σε αυτή την περίπτωση οι δύο άνδρες λιθοβολήθηκαν στο έδαφος, δίχως να ριχτούν από κάποια ταράτσα στο έδαφος.

Μόνο όταν το Χαλέπι απελευθερωθεί από τους τζιχαντιστές θα σταματήσουν αυτά τα φριχτά εγκλήματα. Την ίδια ώρα Τουρκία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ και ορισμένοι δυτικοί, ισχυρίζονται ότι στο Χαλέπι η κυβέρνηση της Συρίας και η ρωσική Πολεμική Αεροπορία χτυπάνε τους “μετριοπαθείς”. Οι φωτογραφίες αυτές αποδεικνύουν αποστομωτικά ποιοι είναι οι “μετριοπαθείς αντάρτες” στο Χαλέπι.

Όπως βλέπετε η εκτέλεση έγινε δημοσίως σε ένα μικρό αριθμό συμπαθούντων των τζιχαντιστών.

lithovolismos1

lithovolismos2

Οι τζιχαντιστές είχαν απλώσει και ένα τεράστιο λευκό σεντόνι, για να μη λερωθεί το οδόστρωμα από τα αίματα (νοικοκύρηδες άνθρωποι).

lithovolismos3

lithovolismos4

Οι δύο άνδρες κατέφθασαν με τα μάτια κλειστά και τα χέρια δεμένα στην πλάτη. Στήθηκαν στη μέση του σεντονιού και εκεί τους λιθοβόλησαν μέχρι να τους σκοτώσουν.

lithovolismos5

lithovolismos6

Το Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιεί νεαρούς τζιχαντιστές, που υπηρετούν στη θρησκευτική Αστυνομία που έχει συστήσει, ως δολώματα. Παριστάνουν τους ομοφυλόφιλους που αναζητούν συντροφιά και έτσι πιάνουν όσους ανταποκρίνονται.

Ωστόσο, το Ισλαμικό Κράτος δεν σκοτώνει όλους τους ομοφυλόφιλους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπαθεί πρώτα να πάρει λύτρα από τις οικογένειές τους για να τους αφήσει ελεύθερους, με τον όρο όμως ότι θα αυτοεξοριστούν. Εάν τα λύτρα δεν καταβληθούν, τότε τους εκτελεί, όπως πράττει και στις περιπτώσεις ομηρίας.

Επίσης λέγεται ότι το Ισλαμικό Κράτος με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας έχει εκτελέσει και άνδρες που απλά ήταν ενάντιοί του και ήθελε να τους σκοτώσει με αυτόν τον ατιμωτικό τρόπο.

lithovolismos7

lithovolismos8

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr