Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Μετριοπαθείς” μισθοφόροι των Τούρκων με τζιχαντιστικές σημαίες (φωτο)

“Μετριοπαθείς” μισθοφόροι των Τούρκων με τζιχαντιστικές σημαίες (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού την Τρίτη από την τουρκική Πολεμική Αεροπορία, έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για τους υποστηρικτές των ανύπαρκτων “μετριοπαθών” τζιχαντιστών στη Συρία.

Φωτογραφίες που αναρτούνται στα social media αποδεικνύουν ότι όλοι αυτοί που παρουσιάζονταν στη δυτική κοινή γνώμη ως “μετριοπαθείς”, είτε από ελεγχόμενες πένες, είτε από εντελώς ανίδεους δημοσιογραφίσκους, όχι απλώς είναι τζιχαντιστές αλλά σε πολλές περιπτώσεις και καλοί σύμμαχοι με το Ισλαμικό Κράτος.

Οι ακτιβιστές έχουν κάνει το εξής απλό. Έχουν βρει φωτογραφίες που διάφοροι “μετριοπαθείς” κρατάνε τη σημαία των “επαναστατών”, την τρίχρωμη πράσινη – άσπρη – μαύρη (ενώ η σημαία του κράτους είναι κόκκινη – άσπρη – μαύρη), και δίπλα τους ποζάρουν άλλοι “μετριοπαθείς” με σημαίες της Αλ Κάιντα ή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Ουσιαστικά αποδεικνύεται αυτό που από το TRIBUNE το γράφουμε μήνες ολάκερους, ότι εκτός από τους σοσιαλιστές Κούρδους της Συρίας (YPG/YPJ) και τους δημοκρατικούς Άραβες και Ασσύριους συμμάχους τους, που τώρα έχουν συστήσει τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), δεν υπάρχει άλλη παραστρατιωτική ή αντάρτικη μετριοπαθής δύναμη στη Συρία.

Ο δε περιβόητος Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), που ξεκίνησε από στασιαστές του κυβερνητικού στρατού που πέρασαν στην πλευρά των εξεγερμένων, έχει καταντήσει μια μισθοφορική δύναμη της Τουρκίας, που συνεργάζεται με την Αλ Κάιντα και αποσκοπεί να μετατρέψει τη Συρία σε οθωμανικό προτεκτοράτο.

Δείτε φωτογραφίες:

syria_flags Στην επάνω φωτογραφία έχουμε στη σειρά τη σημαία του Στρατού της Κατάκτησης (Τζαΐς Αλ Φάτεχ), του FSA και της Αλ Κάιντα. Στην κάτω φωτογραφία δεν χρειάζονται “συστάσεις”, αριστερά το Ισλαμικό Κράτος και δεξιά ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA).

metriopatheis Πώς γίνεται, αλήθεια, να κυκλοφορούν τόσες φωτογραφίες “μετριοπαθών” και  σε όλες να βλέπουμε και μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους στην άκρη, είναι ένα… μυστήριο για την κατευθυνόμενη ή μικρονοϊκή δημοσιογραφία της παραπληροφόρησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Κούρδοι επισκευάζουν τα μεσαιωνικά τείχη της Ράκα στη Συρία

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr