Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο τζιχαντιστής Νταβούτογλου αποκάλεσε την Ευρώπη “κοινό μας σπίτι”!

Ο τζιχαντιστής Νταβούτογλου αποκάλεσε την Ευρώπη “κοινό μας σπίτι”!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το θέατρο του παραλόγου στις Βρυξέλλες, με τον Αχμέτ Νταβούτογλου να χαρακτηρίζει «ιστορική» τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, χαρακτηρίζοντάς την ως μια «νέα αρχή» για το «κοινό μας σπίτι την Ευρώπη».

Βεβαίως αυτές οι εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις Νταβούτογλου, που βλέπει τη χώρα του να περιθωριοποιείται εξαιτίας της στήριξης που προσφέρει στο Ισλαμικό Κράτος και σε άλλες τζιχαντιστικές οργανώσεις, προορίζονται περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση στην κοινή γνώμη της Τουρκίας παρά έχουν κάποια διεθνή απήχηση.

«Είναι μια ιστορική μέρα για την ενταξιακή μας διαδικασία στην ΕΕ», τόνισε ο Τούρκος πρωθυπουργός, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

«29 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων συναντώνται σήμερα σε αυτή τη Σύνοδο ΕΕ- Τουρκίας», πρόσθεσε ο Αχμέντ Νταβούτογλου και συνέχισε λέγοντας ότι πρόκειται για μια ιστορική μέρα γιατί θα επανεργοποιηθεί η ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας και θα συζητηθούν οι πρόσφατες εξελίξεις εντός και εκτός Ευρώπης.

O Τούρκος πρωθυπουργός ανέφερε ότι «μαζί με τους Ευρωπαίους ηγέτες θα μοιραστούμε απόψεις για το μέλλον της ηπείρου μας», τις διεθνείς προκλήσεις, την οικονομική κρίση, τις γεωπολιτικές προκλήσεις και το ζήτημα του μεταναστευτικού.

«Ευχαριστώ όλους τους ηγέτες της ΕΕ γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα που δεν είναι μόνο το ξεκίνημα μιας συνάντησης, αλλά και η εκκίνηση μιας διαδικασίας που είναι πολύ σημαντική για το κοινό μας σπίτι στην Ευρώπη», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός.

Τώρα τι να του πει κανείς… Ότι στο μέλλον κάποια Τουρκία θα μπει στην Ευρώπη αλλά το ποια θα είναι αυτή αποτελεί γρίφο για ισχυρούς λύτες;

Γιατί ολόκληρη Τουρκία, όπως είναι σήμερα με αυτούς που την κυβερνάνε σήμερα, δεν πρόκειται να μπει στην Ευρώπη με τίποτα!

Και όσο για τις δεσμεύσεις των Ευρωπαίων, εμείς στην Ελλάδα γνωρίζουμε καλύτερα από όλους πόσο αυτή η ΕΕ κρατάει τον λόγο της! Έχουμε μπλέξει, στο θέατρο του παραλόγου…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση μου με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Ο φιλότουρκος «τενεκές» Μπορέλ θέλει να στείλουμε αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

«Πέσιμο» στην Ούρσουλα στις Βρυξέλλες – Της φώναζαν: «Είσαι εγκληματίας, έπρεπε να βρίσκεσαι στη Χάγη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr