Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Independent: Γιατί ο Κάμερον και ο Ομπάμα δεν χαιρέτισαν την πτώση της Παλμύρας;

Independent: Γιατί ο Κάμερον και ο Ομπάμα δεν χαιρέτισαν την πτώση της Παλμύρας;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος μόλις βίωσε τη χειρότερη ήττα του σε δυο χρόνια αλλά ο Ομπάμα και ο Κάμερον δεν είπαν κουβέντα αναφέρει ο Independent.

“Λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την επίθεση στις Βρυξέλλες θα έπρεπε να χειροκροτούν τη σημαντικότερη ήττα του Ισλαμικού Κράτους, ήτοι την πτώση της Παλμύρας. Ωστόσο παρέμειναν τόσο σιωπηλοί όσο και ο τάφος που έστειλαν τόσα θύματα οι τζιχαντιστές” αναφέρει η εφημερίδα.

Ήταν ο στρατός του Άσαντ, η Χεζμπολάχ και Ιρανοί υποστηριζόμενοι από Ρώσικους βομβαρδισμούς αυτοί που πέταξαν έξω από Παλμύρα τους τζιχαντιστές, ενώ οι ΗΠΑ και η Βρετανία κράτησαν μακριά τα βομβαρδιστικά τους, αναφέρει ο Independent.

Σύμφωνα με το άρθρο αυτή η συμπεριφορά “δείχνει ό,τι χρειάζεται κάποιος να ξέρει για τον ‘πόλεμο κατά της τρομοκρατίας’ που κάνουν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος οι ΗΠΑ και η Βρετανία”.

“Εμείς δεν υποτίθεται πως πρέπει να πολεμήσουμε το Ισλαμικό Κράτος; Ξεχάστε το, αυτή είναι δουλειά του Πούτιν” καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ

Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS – Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ

Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα… που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»

ΟΗΕ: Η Γάζα δεν ταξινομείται πλέον σε κατάσταση λιμού

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία – Ήττα για την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr