Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαουδάραβες τζιχαντιστές ντύνονται τραβεστί για να γλιτώσουν (φωτο)

Σαουδάραβες τζιχαντιστές ντύνονται τραβεστί για να γλιτώσουν (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καθώς ο ιρακινός στρατός μάχεται για να απελευθερώσει την πόλη Φαλούτζα, 69 χιλιόμετρα δυτικά της Βαγδάτης, από το Ισλαμικό Κράτος, πολλοί τζιχαντιστές από τη Σαουδική Αραβία, που είχαν σπεύσει στο Ιράκ να πολεμήσουν για το “χαλιφάτο των ονείρων τους”, βρίσκουν ευκαιρία να λιποτακτήσουν από τη μάχη φορώντας γυναικεία ρούχα.

Το κόλπο να ντύνονται οι λιποτάκτες με γυναικεία ρούχα στη Μέση Ανατολή είναι παλιό. Επειδή μάλιστα η γυναικεία μουσουλμανική ενδυμασία καλύπτει και το πρόσωπο, αποτελεί τη τέλεια μεταμφίεση. Ή μάλλον αποτελούσε, διότι πλέον άπαντες οι αντιμαχόμενοι είναι υποψιασμένοι και ερευνούν εάν έχουν όντως να κάνουν απέναντί τους με γυναίκες.

Ωστόσο, για τους απελπισμένους Σαουδάραβες τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος το συγκεκριμένο μασκάρεμα φανερώνει πόσο απεγνωσμένα θέλουν να την “κοπανήσουν” από τον πόλεμο, ακόμα κι εάν ξέρουν ότι το κόλπο αυτό είναι πλέον γνωστό.

Οι Ιρακινοί από την πλευρά τους δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφίζουν τις “Σαουδαράβισσες γυναίκες”, όπως τους αποκαλούν ειρωνικά, και να αναρτούν τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θέλουν έτσι να δείξουν ότι το ηθικό των τζιχαντιστών έχει καταρρεύσει αλλά και ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι μια ξένη δύναμη εισβολής στη χώρα τους, αφού αποτελείται από αλλοδαπούς τζιχαντιστές και όχι ντόπιους.

Παράλληλα “καρφώνουν” και τη Σαουδική Αραβία, η οποία αν κι έχει αποδειχτεί ότι βρίσκεται πίσω από τις τζιχαντιστικές συμμορίες χρηματοδοτώντας και εξοπλίζοντας, συνεχίζει να αντιμετωπίζεται από τη διεθνή κοινότητα ως μια “κανονική” χώρα.

Στις φωτογραφίες θα δείτε ότι πολλοί τζιχαντιστές φόρεσαν φουστάνια αλλά παρέμειναν αξύριστοι, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως οι νεαροί στην κεντρική μας φωτογραφία, έριξαν και ένα βαψιματάκι για να είναι πιο… κουκλίτσες.

Τώρα, εάν τους “γλεντάει” για αντίποινα και κανείς, έτσι όπως είναι μασκαρεμένοι, αυτό δεν το αναφέρουν στα social media, αλλά είναι γνωστό ότι στη Μέση Ανατολή με τόση “στέρηση” που πέφτει, οι άνδρες εκτονώνονται όπως μπορούν και όπου βρουν.

isis_travesti1

isis_travesti2

isis_travesti3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Τζιχαντιστική υστερία Ερντογάν: Η Χαμάς είναι όπως οι Τούρκοι που πέταξαν τους Έλληνες στη θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr