Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παιχνίδια σαν της Θράκης, με “τουρκικό κόμμα”, άρχισε ο Ερντογάν στην Ολλανδία

Παιχνίδια σαν της Θράκης, με “τουρκικό κόμμα”, άρχισε ο Ερντογάν στην Ολλανδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Κόμμα Ντενκ είναι το πρώτο πολιτικό κόμμα στην Ευρώπη που ιδρύθηκε “από μετανάστες για μετανάστες”, όπως ισχυρίζεται, αλλά στην πραγματικότητα είναι βραχίονας του τουρκικού καθεστώτος που προσπαθεί να παίξει ρόλο στα πολιτικά πράγματα της Ολλανδίας.

Το συγκεκριμένο ολλανδικό κόμμα συνδέεται με το καθεστώς Ερντογάν, είναι αντι-εβραϊκό και αντι-αρμένικο.

Το κόμμα προέκυψε το 2014 όταν δύο Ολλανδοί -τουρκικής καταγωγής- βουλευτές των Εργατικών (Σοσιαλιστές), είναι οι εικονιζόμενοι στη φωτογραφία, διαγράφηκαν από τους Εργατικούς επειδή αποδείχτηκαν φερέφωνα των τουρκικών ισλαμιστικών θρησκευτικών οργανώσεων στην Ολλανδία.

Πλέον έχει συγκεντρώσει 1.000 μέλη σε όλη την Ολλανδία, τουρκικής καταγωγής Ολλανδούς πολίτες και έχει δύο βουλευτές, τους διαγραμμένους, ως κοινοβουλευτική ομάδα.

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές το 2017, το τουρκικό κόμμα στην Ολλανδία ευελπιστεί να μπει στην ολλανδική Βουλή με τις ψήφους των μουσουλμάνων μεταναστών, οι οποίοι αριθμούν 1.000.000 ανθρώπους σε σύνολο 17.000.000 Ολλανδών.

Στοχεύοντας να εκπροσωπήσουν τους Τούρκους της Ολλανδίας, οι οποίοι πλέον παριστάνουν τη μειονότητα και αποτελούν το 2,3% του πληθυσμού της χώρας, 395,302 άνθρωποι επίσημα, άλλοι τους ανεβάζουν κοντά στο μισό εκατομμύριο, το Κόμμα Ντενκ θεωρεί ότι μπορεί να πάρει 5 έδρες.

Το συγκεκριμένο τουρκικό κόμμα επίσης απαιτεί τη δημιουργία μίας λίστας από τις Αρχές, στην οποία να συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα όλων των Ολλανδών πολιτών που δεν σέβονται τους μετανάστες.

Αυτό που συμβαίνει στην Ολλανδία με το συγκεκριμένο τουρκικό κόμμα δεν είναι κάτι απλό.

Βλέπουμε τον Ερντογάν να εφαρμόζει πολιτικές σαν αυτές που εδώ και δεκαετίες το τουρκικό προξενείο ασκεί στη Θράκη, σε μια “τουρκική μειονότητα” που δημιουργήθηκε από μετανάστες, σε μια ευρωπαϊκή χώρα που δεν τον έχει “ενοχλήσει” ποτέ.

Σταδιακά οι λαοί της Ευρώπης έχουν αρχίσει και συνειδητοποιούν τι σημαίνει Ερντογάν και ποια νεο-οθωμανικά παιχνίδια κρύβονται πίσω από δήθεν “ανθρωπιστικές” εξαγγελίες για τα δικαιώματα των μεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr