Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μόναχο: Αυτός είναι ο Έλληνας θύμα του μακελάρη – Έσωσε την αδελφή του

Μόναχο: Αυτός είναι ο Έλληνας θύμα του μακελάρη – Έσωσε την αδελφή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μόλις 17 χρονών ήταν ο Έλληνας που έπεσε από τις σφαίρες του ψυχοπαθούς μακελάρη στο Μόναχο. Πρόκειται για τον Χουσεϊν Νταϊζίκ, με καταγωγή από τον Άρατο Ροδόπης, που είχε γεννηθεί στη Γερμανία, ήταν τρίδυμος με ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Ο άτυχος νέος ζούσε μαζί με την οικογένεια του, τους γονείς τους και τα αδέλφια του στην Γερμανία και πήγαιναν σε γερμανικό σχολείο.

Ο Θρακιώτης νέος πυροβολήθηκε δύο φορές από το δράστη, έξω από το εστιατόριο McDonald’s μερικά μόλις μέτρα μακριά από το εμπορικό κέντρο κέντρο Olympia, αλλά προηγουμένως είχε προλάβει να σώσει την αδελφή του, από τις σφαίρες του μακελάρη.

Το νεαρό αγόρι βρέθηκε χθες στο εμπορικό Κέντρο του Μονάχου με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του προκειμένου να κάνουν τα τελευταία τους ψωνιά πριν την αναχώρηση τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Χουσεϊν Νταϊζίκ -και ενώ ο ψυχοπαθής δολοφόνος πυροβολούσε αδιακρίτως- αντί να προστατευθεί ο ίδιος έσπευσε να σπρώξει την αδελφή του για να την σώσει από τις σφαίρες και εν μέρει τα κατάφερε αφού η αδελφή του τραυματίστηκε, αλλά δεν έχασε τη ζωή της.

Για το λόγο αυτό και διεθνή μέσα τον χαρακτηρίζουν «ήρωα».

Ο 17χρονος Έλληνας που βρέθηκε στο Μόναχο δέχθηκε δύο σφαίρες και απεβίωσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύουν βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο πατέρα του νεαρού Έλληνα υπέστη καρδιακή προσβολή μαθαίνοντας τη δολοφονία του γιου του και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Γερμανός στρατιώτης ήταν μυστικός πράκτορας της Ρωσίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr