Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκάλυψη: Τι γράφει το πιστοποιητικό υγείας του Ντόναλντ Τραμπ

Αποκάλυψη: Τι γράφει το πιστοποιητικό υγείας του Ντόναλντ Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O προσωπικός γιατρός του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε συντάξει τον περασμένο χρόνο ένα περίεργο πιστοποιητικό υγείας στο οποίο εκθείαζε την υγεία του δισεκατομμυριούχου, εκμυστηρεύτηκε ότι για τη σύνταξη του εν λόγω εγγράφου χρειάστηκε μόλις πέντε λεπτά.

«Έγραψα τέσσερις ή πέντε γραμμές όσο το δυνατόν συντομότερα προκειμένου να είναι ικανοποιημένοι», εξήγησε την Παρασκευή στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ο γιατρός Χάρολντ Μπορντσάιν από τη Νέα Υόρκη.

«Στη βιασύνη μου, πιστεύω ότι η επιλογή των λέξεων θα μπορούσε να είναι καλύτερη», πρόσθεσε.

Εντούτοις, ο γιατρός δεν ανακαλεί κανένα από τα συμπεράσματα της επιστολής του των τεσσάρων παραγράφων, την οποία ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δημοσιεύσει τον Δεκέμβριο του 2015 κι η οποία έγραφε:

«Ο κ. Τραμπ υποβλήθηκε πρόσφατα σε πλήρεις ιατρικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα ήταν μόνο θετικά. Στην πραγματικότητα η αρτηριακή του πίεση και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων είναι απίστευτα εξαίρετα.
»Εάν εκλεγεί, μπορώ να επιβεβαιώσω χωρίς κανέναν δισταγμό ότι ο Τραμπ θα είναι το πρόσωπο με την καλύτερη υγεία που έχει ποτέ εκλεγεί στον προεδρικό θώκο», είχε γράψει επίσης ο γιατρός, αν και ο ίδιος δεν είχε εξετάσει την υγεία των 44 προηγούμενων προέδρων των ΗΠΑ.

Οι πομπώδεις εκφράσεις που χρησιμοποίησε όπως και η απουσία συγκεκριμένων εξετάσεων και των αποτελεσμάτων τους έρχονταν σε αντίθεση με τα πιστοποιητικά υγείας που έχουν δώσει στη δημοσιότητα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ή – το 2015 – η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον.

«Η υγεία του είναι εξαιρετική, ιδίως η πνευματική του υγεία», επανέλαβε την Παρασκευή ο γιατρός του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

DW: Ιράν εναντίον Ισραήλ – Οι επιπτώσεις στην οικονομία

H 45χρονη καθηγήτρια που πιάστηκε γυμνή με μαθητή, είναι παντρεμένη με κυβερνητικό αξιωματούχο

Ισραήλ-Πολεμικό Συμβούλιο: Απόφαση για «χτύπημα» κατά του Ιράν – Ίσως και τη Δευτέρα τα αντίποινα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr