Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαθήτρια πουλά την παρθενιά της για να σώσει τον αδελφό της από την λευχαιμία

Μαθήτρια πουλά την παρθενιά της για να σώσει τον αδελφό της από την λευχαιμία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καρκίνος, Κίνα, Μαθητές, Παρθένα,

Μία 19χρονη κοπέλα στην Κίνα απέδειξε ότι η αδελφική αγάπη, είναι ικανή να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο αφού έβαλε προς… πώληση την παρθενιά της, προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα χρήματα και να προσφέρει ελπίδα σωτηρίας στον αδελφό της που πάσχει από καρκίνο!

Η 19χρονη Xu Yanhua από την πόλη Χανγκτζού, προσπάθησε να δώσει έναντι αδράς αμοιβής ό,τι πολυτιμότερο διέθετε, ήτοι την παρθενιά της, προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτούσε η θεραπεία του 23χρονου καρκινοπαθή αδερφού της. Η κοπέλα εμφανίστηκε με ένα πλακάτ μέσα στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο της πόλης και διαφήμιζε ότι πουλά έναντι 200.000 γουάν (περίπου 23.500 δολάρια), την παρθενιά της.

«Η θεραπεία κοστίζει 200.000 γουάν και η οικογένειά μου δεν διαθέτει τους πόρους. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σώσει τον αδερφό μου;» δήλωσε στον τοπικό Τύπο.

Ο 23χρονος αδερφός της διαγνώστηκε με λευχαιμία πριν από τρία χρόνια και από τότε ξεκίνησε η περιπέτεια ολόκληρης της οικογένειας. Μίας οικογένειας πολύ φτωχής, η οποία μετά βίας μπορούσε να καλύψει τα βασικά που απαιτούσε η θεραπεία του. Η ασθένεια, ωστόσο, προχώρησε και πλέον επιβάλλεται μία πιο δραστική θεραπεία, η οποία έχει υψηλό κόστος.

Εμφανίστηκε με πλακάτ γράφοντας τον αριθμό του κινητού της και τη διεύθυνση του λογαριασμού της στα social media

Η 19χρονη είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει την απόφασή της, κοινοποιώντας στο πλακάτ τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της, καθώς και τη διεύθυνση του λογαριασμού της στα social media.

Λίγη ώρα αργότερα επενέβη η αστυνομία και η νεαρή κοπέλα, που πηγαίνει ακόμη στο σχολείο, οδηγήθηκε στο τμήμα, καθώς η πράξη της είναι απαγορευμένη από το νόμο. Ειδκότερα στην Κίνα, η παρθενιά μίας κοπέλας θεωρείται ανεκτίμητος θησαυρός και προϋπόθεση για τον γάμο της.

Ωστόσο, η ενέργειά της κινητοποίησε πάνω από 73.000 ανθρώπους, οι οποίοι δημιούργησαν λογαριασμό σε ειδικό site, ενώ δεν έλειψαν και τα επικριτικά σχόλια εναντίον του κινεζικού συστήματος υγείας, το οποίο δεν στηρίζει επαρκώς τους ασθενείς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Ο καρκίνος της Κέιτ – Παγκόσμια συγκίνηση, αναλυτικά η κατάσταση

Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο και άρχισε χημειοθεραπεία

Τζον Ακουιλίνο: Η Κίνα θα επιτεθεί στην Ταϊβάν μέχρι το 2027

Εξέταση αίματος ανιχνεύει με 83% ακρίβεια τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr