Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ρέντσι “τα ΄ριξε” στον Ντάισελμπλουμ: Δεν έχει επίγνωση για τα πράγματα στην Ιταλία

Ο Ρέντσι “τα ΄ριξε” στον Ντάισελμπλουμ: Δεν έχει επίγνωση για τα πράγματα στην Ιταλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Νομίζω ότι ο Ντάισελμπλουμ δεν έχει μεγάλη επίγνωση του πως πάνε τα πράγματα στην Ιταλία», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι. Με τον τρόπο αυτό, αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ρέντσι θέλησε να απαντήσει στην τοποθέτηση του επικεφαλής του Eurogroup ότι δεν μπορεί να περιορισθεί σημαντικά η λιτότητα, διότι θεωρεί ότι δεν υπάρχει, ακόμη, η απαιτούμενη σταθερότητα.

Ο Ματέο Ρέντσι, επανέλαβε ότι «την επομένη του δημοψηφίσματος -αν τα πράγματα πάνε καλά- θα ζητήσει από το κοινοβούλιο να του δώσει την άδεια να θέσει βέτο στον προϋπολογισμό της Ένωσης, αν η Ευρώπη δεν αλλάζει την πολιτική της στο μεταναστευτικό».

«Αν η Ευρώπη θέλει την ιταλική χρηματική συμβολή, πρέπει να αρχίσουν να τυχαίνουν σεβασμού οι δεσμεύσεις για το μεταναστευτικό», συμπλήρωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός. Ο Ματέο Ρέντσι επιβεβαίωσε ότι μετά το δημοψήφισμα πρόκειται να ξεκινήσει η πορεία αλλαγής του εκλογικού νόμου, ενώ ευχήθηκε να επιλέξουν, οι πολίτες την Κυριακή, ανάμεσα στο «ναι» και στο «όχι», μόνον βάσει του αντικειμένου, του ερωτήματος που αναγράφεται στο ψηφοδέλτιο.

«Οι αναποφάσιστοι αποφασίζουν τις ημέρες αυτές», ολοκλήρωσε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης και του «Δημοκρατικού Κόμματος», δηλώνοντας βέβαιος ότι «όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, την Κυριακή θα είναι μια γιορτή της Δημοκρατίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρομπέρτο Καβάλι: Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας σε ηλικία 83 ετών

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr