Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζει χτυπήματα σε εμπορικά κέντρα της Άγκυρας

Το Ισλαμικό Κράτος ετοιμάζει χτυπήματα σε εμπορικά κέντρα της Άγκυρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Συναγερμός” έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Τουρκίας καθώς το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να σχεδιάζει τρομοκρατικές επιθέσεις στην Άγκυρα τον Δεκέμβριο.

Τι αναφέρει το σημείωμα  υπηρεσιών πληροφοριών

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα των υπηρεσιών που κυκλοφόρησε από το γραφείο του κυβερνήτη της Άγκυρας, οι τζιχαντιστές ετοιμάζουν παράλληλες επιθέσεις με οχήματα παγιδευμένα με εκρηκτικά σε εμπορικά κέντρα της Άγκυρας.

«Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει επιθέσεις (δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για την ακριβή χρονική στιγμή των επιθέσεων) με οχήματα παγιδευμένα με εκρηκτικά στις περιοχές κοντά στο Κιζιλάι, το Τουναλί Χιλμί και το Ανίτκαμπιρ και ένα εμπορικό κέντρο νωρίς τον Δεκέμβριο», ανέφερε η σχετική ενημέρωση.

Επισημαίνεται, μάλιστα, πως οι επιθέσεις σχεδιάζονται ώστε να πραγματοποιηθούν παράλληλα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες μεταξύ Παρασκευής και Δεύτερας.

Την ίδια στιγμή, οι αρμόδιες αρχές ενημερώνουν ότι ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν οι τρομοκράτες είναι: Renault Fluence, Ford Mondeo, Hyundai Accent Blue και Fiat Agea.

Καλούνται, λοιπόν, οι δυνάμεις ασφαλείας να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και να ενημερώσουν όλους τους αρμόδιους ώστε να αποτραπούν «χτυπήματα» τζιχαντιστών.

Υπενθυμίζεται πως ο νέος εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους, Αμπί αλ Χασάν αλ Μουτζαχέρ, είχε καλέσει τους συμπαθούντες της οργάνωσης να επιτεθούν σε Τούρκους διπλωμάτες, στρατιώτες και πολιτικά στελέχη.

Βεβαίως όλα αυτά δεν αποκλείεται να είναι και τουρκικές προβοκάτσιες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr