Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρνήθηκε να το “κάνει” με τη γυναίκα του και του επιτέθηκε με μπαλτά

Αρνήθηκε να το “κάνει” με τη γυναίκα του και του επιτέθηκε με μπαλτά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα,

Η απροθυμία του, λόγω κούρασης όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, να ικανοποιήσει σεξουαλικά τη γυναίκα του λίγο έλειψε να στοιχίσει ακριβά σε έναν Κινέζο.

Ο Λιου είναι οδηγός ταξί και κάθε μέρα δουλεύει πολλές ώρες. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η γυναίκα του, η 54χρονη Ζανγκ τον απείλησε πως θα του… καταστρέψει τον ανδρισμό του σε περίπτωση που δεν κάνουν σεξ: «Μου είπε “Αν δεν με ικανοποιήσεις απόψε θα είσαι νεκρός αύριο το πρωί”».

«Εγώ όμως ήμουν άυπνος για μέρες. Που θα έβρισκα την ενέργεια;»

«Εγώ όμως ήμουν άυπνος για μέρες. Που θα έβρισκα την ενέργεια;» διερωτάται ο Λιου. Όταν αρνήθηκε στην γυναίκα του για δεύτερη φορά να κάνουν σεξ, εκείνη πήρε έναν μπαλτά και τον τραυμάτισε σοβαρά στο πέος του. Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο Λιου την σταμάτησε από το να το κόψει.

Ο… γδαρμένος σύζυγος πλέον έχει μία βαθιά γρατζουνιά στην αριστερή πλευρά των γεννητικών του οργάνων. Ισχυρίζεται μάλιστα πως την νύχτα που έγινε το κακό, η γυναίκα του δεν του έδωσε σημασία και κάλεσε μόνος του το ασθενοφόρο, ενώ δεν τον επισκέφτηκε ούτε στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά της, η Ζανγκ υποστηρίζει πως δεν έχει σεξουαλική ζωή με τον άνδρα της επειδή την απατάει. Ο Λιου όμως το αρνείται και ισχυρίζεται πως τα σεξουαλικά προβλήματα οφείλονται στο γεγονός ότι δουλεύει πολλές ώρες.

«Έχει εξωσυζυγική σχέση. Είχε πολλές γυναίκες. Δεν έρχεται σπίτι. Έχω αποδείξεις και γι αυτό του επιτέθηκα. Είμαι εξοργισμένη. Κλαίω κάθε μέρα. Του είπα να πάρουμε διαζύγιο αλλά δεν δέχεται. Μου έχει πει πως δεν μπορει να βασιστεί σε καμία άλλη γυναίκα και γι αυτό δεν θέλει να χωρίσουμε», λέει η Ζανγκ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

ΝΑΤΟ: Η «συμμαχία αυταρχικών δυνάμεων» Κίνας, Ρωσίας, Ιράν κινείται ενάντια στη Δύση

Φωτεινή βολίδα στον ουρανό της Καλιφόρνιας – Αστροφυσικός εξηγεί τι ήταν

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ταϊβάν – Πάνω από 700 οι τραυματίες (φωτο)

Νέες ανακαλύψεις για το ανθρώπινο είδος των Ντενίσοβαν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr