Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κιμ το ξεκαθάρισε: Μπορώ να βομβαρδίσω με πυρηνικά την Αμερική

Ο Κιμ το ξεκαθάρισε: Μπορώ να βομβαρδίσω με πυρηνικά την Αμερική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέσα στο παγκόσμιο χάος που επικρατεί, εμφανίστηκε “τσαμπουκαλεμένος” για μια ακόμη φορά ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας για να κάνει ξεκάθαρο ότι πλέον έχει την ικανότητα να πλήξει με πυρηνικά όπλα τις ΗΠΑ.

Σε μια από τις κρατικές κομματικές εφημερίδες του καθεστώτος του, που απηχούν μόνο τις απόψεις του, αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η Βόρεια Κορέα “μπορεί να κάνει στάχτη” κάθε εχθρό της, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ.

Στο ίδιο άρθρο σημειώνεται ότι “δεν υπάρχει δύναμη στη Γη” ικανή να σταματήσει τον Κιμ Γιονγκ Ουν στην αποστολή του για πυρηνική κυριαρχία.

“Η Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας είναι ικανή να θέσει την αμερικανική ηπειρωτική χώρα και κάθε άλλο βόθρο δεινών στη Γη εντός του βεληνεκούς των χτυπημάτων της και να τις μετατρέψει σε στάχτες με τους νέους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους που φέρουν πιο ισχυρές πυρηνικές κεφαλές”.

“Η στρατηγική θέση της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδό της. Καμία δύναμη στη Γη δεν μπορεί να εμποδίσει την πρόοδο της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας. Ούτε κυρώσεις, ούτε εμπάργκο, ούτε στρατιωτική πίεση μπορεί να μας φοβίσει”.

Το άρθρο καταλήγει με παγκόσμια προειδοποίηση ότι η Βόρεια Κορέα είναι ικανή για πολεμικό πόλεμο.

“Οι επιστήμονες και τεχνικοί του Ινστιτούτου Πολεμικών Όπλων της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας πραγματοποίησαν τον Σεπτέμβριο πυρηνική δοκιμή για να κρίνουν τη δύναμη της πρόσφατα κατασκευασμένης πυρηνικής κεφαλής”.

“Ο κόσμος έμεινε εμβρόντητος από το εξόφθαλμο γεγονός με το οποίο η Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας πέρασε την τελευταία πύλη για να ολοκληρώσει την πυρηνική της δύναμη, αφού έβαλε όλα τα άλλα σε τάξη”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Λαβρόφ προειδοποιεί ότι η Δύση οδεύει προς μια σύγκρουση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων

Πούτιν: Η Ρωσία από τεχνική άποψη είναι έτοιμη για πυρηνικό πόλεμο

Πολεμικές ασκήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν – Σχέδια απάντησης στα στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ-Νότιας Κορέας

Πότε και γιατί ο Πούτιν θα ξεκινούσε πυρηνικό πόλεμο

Εκπρόσωπος Κομισιόν: Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικά για να αποποιηθεί τις ευθύνες του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr