Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βloomberg: Γιατί η Μέρκελ διαβάζει Playboy;

Βloomberg: Γιατί η Μέρκελ διαβάζει Playboy;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο αμερικανικό περιοδικό “Playboy” κατέφυγε η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με το πρακτορείο “Bloomberg”, προκειμένου να συλλέξει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί για τον χαρακτήρα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με την γερμανική έκδοση του Bloomberg, η γερμανίδα καγκελάριος  Άνγκελα Μέρκελ και το επιτελείο της μελετούν την προσωπικότητα Τραμπ για να την κατανοήσουν.

Την ώρα που ο Τραμπ ορκιζόταν στην Ουάσινγκτον ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ , η Ανγκελα Μέρκελ εγκαινίαζε μία έκθεση τέχνης στο Πότσδαμ. Αλλά μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η Μέρκελ αργότερα παρακολούθησε την ομιλία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου, γράφει το επίμαχο δημοσίευμα.

Η καγκελάριος της Γερμανίας και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα παρακολουθήσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εναρκτήρια ομιλία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , Στέφεν Ζάιμπερτ την Παρασκευή το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες αρνήθηκε να αποκαλύψει.

Πράγματι, η Μέρκελ μελέτησε, σύμφωνα με στελέχη του κοντινού της περιβάλλοντος, επί εβδομάδες σχολαστικά τις συνεντεύξεις και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Τραμπ προκειμένου να είναι καθ’ όλα προετοιμασμένη για το νέο της εταίρο στον Λευκό Οίκο.

Όπως γράφει το Bloomberg το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της καγκελαρίου λέγεται ότι προκάλεσε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Ντόναλντ Τραμ πριν από 26 χρόνια στο ανδρικό περιοδικό Playboy και στην οποία ο πρώην μεγιστάνας στα κτηματομεσιτικά είχε αποκλείσει μία προεδρική υποψηφιότητα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γερμανική Αμνηστία ζητά έρευνα για την απαγόρευση εισόδου στη χώρα του Γιάνη Βαρουφάκη

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

«Παζάρι» ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ναι» σε επιχείρηση στη Ράφα σε αντάλλαγμα με περιορισμένη επίθεση στο Ιράν

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Θεοκράτες «κότες» του Ιράν: Ο υπ. Εξωτερικών διαβεβαιώνει ότι δεν επιδιώκει την εξάπλωση της έντασης με το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr