Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή για τον Σόρος στην Αλβανία – Ποιος Γερμανός ευρωβουλευτής υπερασπίστηκε τον κερδοσκόπο

Οργή για τον Σόρος στην Αλβανία – Ποιος Γερμανός ευρωβουλευτής υπερασπίστηκε τον κερδοσκόπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την έντονη αντίδραση της αλβανικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γερμανού σοσιαλιστή ευρωβουλευτή Κνουτ Φλεκενστάιν (Knut Fleckenstein), που χαρακτήρισε τις κατηγορίες που εξαπολύει η αλβανική αντιπολίτευση κατά της ανάμιξης του Τζορτζ Σόρος στα εσωτερικά της Αλβανίας «σοροσιανά παραμύθια».

Ο Φλεκενστάιν δεν παρέλειψε και να καλέσει την αλβανική αντιπολίτευση να επιστρέψει στη Βουλή, από την οποία απέχει.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, με ανάρτηση στο Facebook, χαρακτήρισε «αβάσιμες και βιαστικές» τις δηλώσεις Φλεκενστάιν για τα «σοροσιανά παραμύθια», χαρακτήρισε τον Τζορτζ Σόρος ως τον αρχι-κερδοσκόπο της υφηλίου που έχει διαφθείρει άτομα και ομάδες σε σοβαρούς διεθνείς θεσμούς σε μερικές πρωτεύουσες, συμπεριλαμβανομένου και του Βερολίνου, τόνισε ότι έχει καταγγείλει και στο παρελθόν τις μαφιόζικες πράξεις του Τζορτζ Σόρος και του δικτύου του στην Αλβανία και τέλος, ζήτησε διεθνή έρευνα για τις δραστηριότητες Σόρος.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Τοπάλλι, αντιδρώντας στις δηλώσεις του ευρωβουλευτή, δήλωσε ότι η επιστροφή του Δημοκρατικού Κόμματος στη Βουλή θα είχε νόημα, σε περίπτωση που επικρατούσαν ομαλές συνθήκες, εδώ όμως, σύμφωνα με την Τοπάλλι, δεν έχουμε ομαλές συνθήκες.

«Πιστεύω ότι ζούμε σε συνθήκες ελευθερίας και κανείς δεν θα πρέπει να διδάξει κάποιον τι πρέπει να πει, αυτό το βιώσαμε την εποχή του Ενβέρ Χότζα», δήλωσε η Τοπάλλι.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Εντμόντ Σπάχο, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Ora News ότι η Αντιπολίτευση εξάντλησε κάθε περιθώριο για διάλογο και ότι αυτή δεν θα επιστρέψει σε καμία Επιτροπή της Βουλής.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Φλεκενστάιν, ο Σπάχο παρότρυνε τον ευρωβουλευτή να ρωτήσει τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, γιατί υπερασπίζεται ανθρώπους του περιβάλλοντός του με διασυνδέσεις με το έγκλημα και ανέφερε ως παράδειγμα το Δήμαρχο Καβάγιας.

Να προστεθεί εδώ ότι δύο εφημερίδες της αλβανικής αντιπολίτευσης, η Ριλίντια Ντεμοκρατίκε και η “55”, έγραψαν την Πέμπτη, επικαλούμενες την αλβανική ιστοσελίδα Hashtag.al, ότι ντοκουμέντα του DCLeaks που αποχαρακτηρίστηκαν, αποδεικνύουν ότι ο κ. Κνουτ Φλετσκενστάιν είναι μέλος του δικτύου του Σόρος στο Ευρωκοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Αυτοί είναι οι πρώτοι 20 που διεκδικούν το χρίσμα του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ανδρουλάκης: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr