Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξαναμμένη 38χρονη μάνα το “έκανε” με 14χρονο στο αυτοκίνητό της κάθε μέρα!

Ξαναμμένη 38χρονη μάνα το “έκανε” με 14χρονο στο αυτοκίνητό της κάθε μέρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άγριες ορέξεις για… παιχνίδια είχε μια ξαναμμένη 38χρονη μάνα στις ΗΠΑ , η οποία θέλοντας να ικανοποιηθεί ερωτικά παγίδευσε έναν ανήλικο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η Brooke Lajiness, περί ου ο λόγος, συνευρέθηκε ερωτικά με τον ανήλικο μαθητή μέχρι και 15 φορές σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, χρησιμοποιώντας τις περισσότερες από αυτές το αυτοκίνητό της και συγκεκριμένα τα πίσω καθίσματα.

Η αστυνομία ερευνά πλέον αν και άλλοι ανήλικοι στο Lima Township του Μίσιγκαν έχουν πέσει θύματα της Lajiness, η οποία με την «καυτή» της εμφάνιση φαίνεται πως δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξελογιάσει τον 14χρονο, μυώντας τον στα μυστικά του σεξ.

Η νυμφομανής μητέρα κατηγορείται επίσης ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες στο θύμα της μέσω διαδικτύου

Η νυμφομανής μητέρα κατηγορείται επίσης ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες στο θύμα της μέσω διαδικτύου, αρνούμενη πάντως μέσω του δικηγόρου της, David Goldstein, ότι είχε αποπλανήσει και άλλους ανήλικους.

«Άρχισαν να συνομιλούν και να ανταλλάσσουν άσεμνες φωτογραφίες ενώ το αγόρι ήταν ακόμα στο γυμνάσιο», κατέθεσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Donald Pasternak στο δικαστήριο, αποκαλύπτοντας πως «άρχισαν να κάνουν σεξ το περασμένο καλοκαίρι όταν ο μαθητής θα πήγαινε στο Λύκειο». «Αυτή η υπόθεση αφορά αδικήματα που αφορούν στο σεξ με ανήλικο», επιβεβαίωσε από την πλευρά του ο βοηθός εισαγγελέα του Washtenaw County, John Vella.

Στο πλευρό της ο άνδρας της!

Όσο για το σύζυγο της Lajiness, David; Μετά από 16 χρόνια γάμου τής βρίσκεται στο πλευρό της, ενώ πέρασαν μαζί την πόρτα του επαρχιακού δικαστηρίου του Pittsfield. Μέχρι να βγει η απόφαση, έχει απαγορευτεί στη Lajiness να συναναστρέφεται με ανηλίκους, εκτός των παιδιών της, όπως και η πρόσβαση σε υπολογιστή ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας όρος στην εγγύησή της προβλέπει επίσης να μην καταναλώνει αλκοόλ.Η δίκη της Lajiness θα συνεχιστεί στο τέλος του μήνα.
..

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Έψηνε μπιφτέκια στα McDonald’s και έτσι έγινε «κατά λάθος» εκατομμυριούχος

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr