Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καυτή καθηγήτρια έβγαλε γούστα με 17χρονο μέσα σε τάξη του σχολείου

Καυτή καθηγήτρια έβγαλε γούστα με 17χρονο μέσα σε τάξη του σχολείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Ιδιαίτερα» μαθήματα σε μαθητή της έκανε μια καθηγήτρια Βιολογίας στις ΗΠΑ αφού «έβγαζε τα μάτια της» ακόμα και μέσα στο σχολείο. Η Σάρα Φόουλκς, απολύθηκε από το Λύκειο του Λόκχαρτ στο Τέξας για την αποπλάνηση ανηλίκου  και μπορεί να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πόζαρε χαμογελαστή μετά τη σύλληψή της

Πάντως, παρά τη σύλληψή της, δεν έδειξε να… πτοείται και πόζαρε με ένα τεράστιο χαμόγελο στη φωτογραφία που βγάζουν όσοι συλλαμβάνονται, προκαλώντας την έκπληξη των αστυνομικών αλλά και όσων την είδαν να γελάει… μέχρι τα αυτιά:

Η 27χρονη εργαζόταν ως καθηγήτρια Βιολογίας στο σχολείο από τον Οκτώβριο του 2014 και η σχέση της με τον μαθητή της αποκαλύφθηκε όταν ο 17χρονος, ανακρινόμενος, παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις μαζί της. Μάλιστα, όπως αναφέρουν αμερικανικά Μέσα, το παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ ακόμα και μέσα στο σχολείο.

Ενδιαφέρον έχει το προφίλ της 27χρονης στην ιστοσελίδα του σχολείου. Οπως αναφέρει το heavy.com, η 27χρονη έγραφε (σ.σ.: η ανάρτηση κατέβηκε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου) στο προφίλ της: «Εχω πολύ μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου ως καθηγήτρια, αλλά και από τους μαθητές μου. Θέλω η φετινή σχολική χρονιά να είναι απολαυστική για όλους τους μαθητές μου, αλλά και παραγωγική, ανταγωνιστική και ενισχυτική χρονιά, με επιτυχίες για όλους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φόουλκς είναι παντρεμένη και συνελήφθη μια ημέρα αφότου γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύζυγό της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε το πακέτο βοήθειας σε Ουκρανία και Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr