Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολ Ράιαν: Ανοιχτή η επιλογή να χτυπήσουμε στρατιωτικά τη Βόρεια Κορέα

Πολ Ράιαν: Ανοιχτή η επιλογή να χτυπήσουμε στρατιωτικά τη Βόρεια Κορέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πρέπει να διατηρήσουν στο τραπέζι τις στρατιωτικές επιλογές αναφορικά με την Βόρεια Κορέα, αλλά δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις εναλλακτικές εκτός κι αν αναγκαστούν να το πράξουν, δήλωσε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν.

«…Σαφώς και δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε στρατιωτικές λύσεις, αλλά θα πρέπει να έχουμε όλες τις εναλλακτικές στο τραπέζι», δήλωσε ο Ράιαν, σε ερώτηση που του τέθηκε αν η αμερικανική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να βομβαρδίσει την Βόρεια Κορέα.

Κατά την διάρκεια ομιλίας που παραχώρησε στο Λονδίνο ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε επίσης πως τάσσεται υπέρ αυστηρότερων κυρώσεων ενάντια στο Ιράν, ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να επιτύχουν μια εμπορική συμφωνία με την Βρετανία το συντομότερο δυνατόν, ενώ τόνισε πως επιθυμεί οι μεταρρυθμίσεις στο αμερικανικό φορολογικό σύστημα να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος καλοκαιριού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr