Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυστηρό μήνυμα Ταγιάνι στις ορέξεις Ερντογάν για θανατική ποινή

Αυστηρό μήνυμα Ταγιάνι στις ορέξεις Ερντογάν για θανατική ποινή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία πρέπει να κατευνάσει τις ανησυχίες που υπάρχουν στην Ευρώπη σχετικά με το ζήτημα της θανατικής ποινής και την ελευθερία του Τύπου στη χώρα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην έδρα του Συμβουλίου της ΕΕ  στις Βρυξέλλες.

«Είχαμε μια μακρά, ειλικρινή και χρήσιμη συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, κατά την οποία η Τουρκία επιβεβαίωσε την απόφασή της να γίνει μέλος της ΕΕ», δήλωσε ο Αντόνιο Ταγιάνι. «Υπογράμμισα στον Τούρκο Πρόεδρο ότι η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί τα κριτήρια της Κοπεγχάγης», ανέφερε στη συνέχεια ο Α. Ταγιάνι και πρόσθεσε ότι για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα δύο σημαντικότερα θέματα είναι η μη επαναφορά της θανατικής ποινής και η ελευθερία του Τύπου.

«Ζήτησα από τον Τούρκο Πρόεδρο να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα προς αυτήν την κατεύθυνση, ώστε να κατευναστούν οι ανησυχίες της Ευρώπης», ανέφερε τέλος ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr