Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής του Μακρόν: Δεν μπορώ να πάω στη Bουλή, παίζω τένις με τα παιδιά μου

Βουλευτής του Μακρόν: Δεν μπορώ να πάω στη Bουλή, παίζω τένις με τα παιδιά μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν,

Δεν μπορεί να πάει στη βουλή, έχει τένις. Η νεοεκλεγείσα βουλευτής του Μακρόν προκάλεσε σάλο στο γαλλικό ίντερνετ με τις δηλώσεις της. Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την αντιπολίτευση να χλευάσει την απειρία των βουλευτών του Μακρόν.

Η Sandrine Josso, νεοκλεγείσα βουλευτής του κόμματος Μακρόν «Δημοκρατία εμπρός» σύμφωνα με το τοπικό μέσο Ouest France «μπορεί να πηγαίνει στη βουλή την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά όχι την Τετάρτη. «Θα είμαι με τα παιδιά μου και θα πάω να παίξω λίγο τένις μαζί τους».

Αυτή η φράση προκάλεσε σάλο στο Twitter. Η φράση «δεν μπορώ, έχω τένις» έγινε από τις πλέον δημοφιλείς. ΜΜΕ της αντιπολίτευσης, ειδικά το περιοδικό Valeurs Actuelles έγραψε: «Μια βουλευτής του Μακρόν προτιμάει να παίζει τένις παρά να πάει στη βουλή».

Ο διευθυντής της εφημερίδας Opinion Nicolas Beytout σχολίασε:«Αυτή η κυρία ονομάζεται Μαντάμ Γιοσό, και είναι αρχάρια όπως πολλοί βουλευτές του Μακρόν. Μόλις εξελέγη στην περιοχή Λα Μπολ και αυτή η γυναίκα που προέρχεται από την κοινωνία των πολιτών, είναι διαιτολόγος νομίζω, εξήγησε σε τοπική εφημερίδα ότι δεν θα έρχεται στη βουλή την Τετάρτη γιατί πρέπει να παίξει τένις με τα παιδιά της και οι θεσμοί μπορούν να περιμένουν.

Βρίσκω ότι η ανάδειξη της κοινωνίας των πολιτών είναι πολύ καλή, είναι καλό η αληθινή ζωή να μπαίνει στη βουλή, αλλά πρέπει τέλος πάντων αυτοί οι άνθρωποι που εκλέγονται να καταλάβουν ότι εκπροσωπούν τον γαλλικό λαό και όταν επιλέγουν να κάνουν αυτή τη ζωή είναι δύσκολο, απαιτεί χρόνο. Το να λένε συγγνώμη έχω τένις, συγγνώμη έχω πισίνα μου φαίνεται άστοχο.

Θα ήθελα να πω στον κύριο Ρισάρ Φεράν, ο οποίος ορίστηκε πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας Μακρόν, Κύριε Φεράν αν η κυρία Γιοσό έπρεπε να έρθει στη βουλή την Τετάρτη για να σας εκλέξει πρόεδρο και δεν μπόρεσε να έρθει, θα ήταν καλό να της υπενθυμίσετε τους βασικούς κανόνες της καλής εκπροσώπησης των Γάλλων».

“Το να λένε ότι δεν θα πηγαίνω στη βουλή τις Τετάρτες είναι ψέμα”

H Σαντρίν Γιοσό απάντησε στην εφημερίδα 20 Minutes, ότι δεν ήταν απαραίτητο να παραστούν στη βουλή την Τετάρτη και ότι η ίδια σκόπευε να μείνει λίγο με τα παιδιά της τα οποία δεν είχε δει καθόλου στην προεκλογική εκστρατεία. «Το να λένε ότι δεν θα πηγαίνω στη βουλή τις Τετάρτες είναι ψέμα», απάντησε.

Η Σαντρίν Γιοσό ήταν περιφερειακή σύμβουλος, διαιτολόγος στο επάγγελμα και εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ξέφυγε» το έλλειμμα στη Γαλλία

Μακρόν σε Νετανιάχου: Η «εξαναγκαστική μεταφορά του πληθυσμού [των Γαζαίων] συνιστά έγκλημα πολέμου»

Η Γαλλία μπορεί να στείλει εντός ενός μηνός 20.000 στρατιώτες στην Ουκρανία

Μακρόν: «Ίσως χρειαστεί στρατός στην Ουκρανία» – «Μεσαίου μεγέθους δύναμη η Ρωσία»

Ο Μακρόν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr