Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρίγκιπας Χάρι: Κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν επιθυμεί να γίνει Βασιλιάς

Πρίγκιπας Χάρι: Κανείς από τη βασιλική οικογένεια δεν επιθυμεί να γίνει Βασιλιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν επιθυμεί να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα, δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, σε συνέντευξή του σε αμερικανικό περιοδικό, προσθέτοντας ωστόσο ότι «θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας την κατάλληλη στιγμή».

«Αν υπάρχει κάποιος στη βασιλική οικογένεια που θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα; Δεν νομίζω», είπε ο πρίγκιπας Χάρι στο Newsweek και σχολίασε ότι οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι το κάνουν «για το καλό του λαού».

Ο Χάρι μίλησε και για την εμπειρία που είχε ακολουθώντας το φέρετρο της μητέρας του πριγκίπισσας Νταϊάνα, στην κηδεία της όταν εκείνος ήταν 12 ετών και είπε ότι κανένα παιδί «δεν πρέπει να καλείται να το κάνει».

Το 1997 ο Χάρι μαζί με τον πατέρα του, πρίγκιπα της Ουαλίας, τον παππού του, δούκα του Εδιμβούργου, τον 15χρονο τότε αδελφό του, δούκα του Κέμπριτζ και τον θείο του, Τσαρλς Σπένσερ, ακολούθησαν την νεκρώσιμη πομπή στους δρόμους του Λονδίνου.

Ο νεαρός πρίγκιπας, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι έκανε ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του σε τροχαίο στο Παρίσι, δήλωσε:

«Η μητέρα μου μόλις είχε χαθεί και εγώ έπρεπε να περπατήσω πίσω από το φέρετρό της, περιστοιχισμένος από χιλιάδες ανθρώπους που με κοιτούσαν ενώ εκατομμύρια άλλοι με παρακολουθούσαν από την τηλεόραση».

Η συνέντευξη του Χάρι αναμένεται τόσο να συγκινήσει όσο και να προβληματίσει, κυρίως σε ό,τι αφορά τον υπαινιγμό του ότι οι διάδοχοι της βασίλισσας Ελισάβετ θα την διαδεχτούν επειδή είναι υποχρεωμένοι και όχι επειδή το θέλουν.

Όπως είπε ο ίδιος στο περιοδικό, ασχολείται «με τον εκσυγχρονισμό της βρετανικής μοναρχίας».

«Είναι δύσκολες οι ισορροπίες. Δεν θέλουμε να χαθεί η μαγεία. Ο βρετανικός λαός και ολόκληρος ο κόσμος έχουν ανάγκη από τέτοιους θεσμούς».

Ο Χάρι εξήρε την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, για τον ρόλο της να του δείξει την καθημερινή ζωή, σχολιάζοντας ότι ο κόσμος θα εκπλησσόταν από το πόσο απλή είναι η ζωή του ίδιου και του αδελφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Κάνω μόνος τα ψώνια μου. Κάποιες φορές… Ανησυχώ ότι κάποιος μπορεί να με φωτογραφήσει με το κινητό του. Αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω μια σχετικά φυσιολογική ζωή και αν είμαι αρκετά τυχερός να αποκτήσω παιδιά, να έχουν και εκείνα την ίδια ζωή. Ακόμη και αν ήμουν βασιλιάς, θα έκανα μόνος μου τα ψώνια μου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κέιτ Μίντλεντον εμφανίστηκε – Βίντεο την δείχνει να ψωνίζει σε αγρόκτημα με τον Ουίλιαμ

Κακοποιούσε τον σύζυγό της για 20 χρόνια και παρίστανε το θύμα – Την «ξεσκέπασε» και σώθηκε

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της μετά την εγχείρηση – Η φωτογραφία που έδωσε το παλάτι

Μέγκαν Μάρκλ: Δηλώνει θύμα bullying κατά τη διάρκεια των δύο εγκυμοσύνων της

Πρώην στριπτιζέζ απειλεί ότι θα βγάλει στο Onlyfans γυμνές φωτογραφίες του πρίγκιπα Χάρι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr