Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Έντι Ράμα δήλωσε ότι εάν δεν καταφέρει αυτοδυναμία θα εξαγοράσει βουλευτές από άλλα κόμματα

Ο Έντι Ράμα δήλωσε ότι εάν δεν καταφέρει αυτοδυναμία θα εξαγοράσει βουλευτές από άλλα κόμματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Εκλογές, Έντι Ράμα,

Ο Έντι Ράμα διεκδικεί να γίνει η χώρα του μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όμως η ποιότητα της “δημοκρατίας” στην Αλβανία βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με τα απολυταρχικά καθεστώτα που συναναστρέφεται, όπως του μέντορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Έντι Ράμα ήταν καλεσμένος στο στούντιο του φιλοκυβερνητικού τηλεοπτικού σταθμού Top Channel και με κυνικότητα μαφιόζου αποκάλυψε το σχέδιο του για να σχηματίσει κυβέρνηση στην περίπτωση που το κόμμα του δεν πάρει τις απαιτούμενες 71 έδρες της αυτοδυναμίας.

Ο Έντι Ράμα εμφανίστηκε βέβαιος ότι το κόμμα του, το Σοσιαλιστικό Κόμμα, θα κερδίσει, αλλά σε περίπτωση που δεν φθάσει τις 71 έδρες, θα του υπολείπονται το πολύ 2 έδρες.

Συνασπισμό αριθμού εδρών, συνέχισε ο Έντι Ράμα, κάνουμε και χωρίς το Δημοκρατικό Κόμμα και το Σοσιαλιστικό Κίνημα Ένταξης, διότι το Σοσιαλιστικό Κόμμα θα χρειάζεται μόνο δύο έδρες και «μετανοημένοι βουλευτές θα υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, και στο Δημοκρατικό Κόμμα και το Σοσιαλιστικό Κίνημα Ένταξης», αφήνοντας δηλαδή να εννοηθεί ότι θα σχηματίσει κυβέρνηση και σε περίπτωση που δεν πάρει 71 έδρες, εξαγοράζοντας μερικούς βουλευτές άλλων κομμάτων.

Όπως καταγγέλθηκε επανειλημμένως το προηγούμενο διάστημα από τον Λουλζίμ Μπάσα, ηγέτη της δεξιάς αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αλβανία, ο Έντι Ράμα έχει στη διάθεσή του μεγάλα ποσά, “μαύρα χρήματα”, τα οποία αφήνει να εννοηθεί ότι προέρχονται από το εμπόριο ναρκωτικών που ανθεί στην Αλβανία, με τα οποία ο Έντι Ράμα εξαγοράζει συνειδήσεις και πολιτικούς αντιπάλους.

Η αξιωματική αντιπολίτευση στην Αλβανία έχει κατηγορήσει τον Έντι Ράμα ότι έχει μετατρέψει τη χώρα σε μια απέραντη χασισοφυτεία, ενώ οι στενές σχέσεις του Έντι Ράμα με τον Τζορτζ Σόρος και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκονται στο μικροσκόπιο του Λευκού Οίκου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κωνσταντινούπολη: Ο Ιμάμογλου μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον εκλεκτό του Ερντογάν

Η Γερμανία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη την επανεκλογή Πούτιν

Πούτιν: «Μόνιμος» πρόεδρος της Ρωσίας – Έλαβε ποσοστό-ρεκόρ 87,97% στις προεδρικές εκλογές

Πρώτη αγωγή κατά του υπ. Εσωτερικών από απόδημη Ελληνίδα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων στην Ασημακοπούλου

H Ουκρανία βομβαρδίζει εκλογικά τμήματα στην κατεχόμενη Χερσώνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr