ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ρωσία,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα πρόθυρα νέου ψυχρού πολέμου βρίσκονται ΗΠΑ και Ρωσία Σε μία πρώτη αντίδραση στις πρόσφατες κυρώσεις της Ουάσιγκτον εναντίον της Μόσχας, η Ρωσία προχώρησε στην απέλαση 755 Αμερικανών διπλωματών.
Η απέλαση των Αμερικανών ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια συνέντευξη που παραχώρησε στη ρωσική τηλεόραση.
«Οι ΗΠΑ έκαναν μία κίνηση, προκειμένου να επιδεινώσουν τις σχέσεις με τη Ρωσία, χωρίς μάλιστα να έχουν προκληθεί» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ρώσος πρόεδρος. «Πρόκειται για απαράδεκτα μέτρα» έσπευσε να προσθέσει, ενώ κατήγγειλε την προσπάθεια των ΗΠΑ να επηρεάσουν και άλλα κράτη.
«Πιστεύαμε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει, αλλά πλέον, όπως όλα δείχνουν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί άμεσα» συνέχισε ο Πούτιν. «Έτσι αποφασίσουμε να μην αφήσουμε τίποτα αναπάντητο» κατέληξε, ανακοινώνοντας την απέλαση των 755 Αμερικανών.






















































