ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ, Πυρηνικά Όπλα,

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην αντεπίθεση πέρασε για μία ακόμη φορά ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μετά από τις απειλές της Βόρειας Κορέας να εξαπολύσουν πυραυλική επίθεση κατά της νήσου Γκουάμ στον Ειρηνικό που αποτελεί επικράτεια των ΗΠΑ.
Με μια όλο νόημα ανάρτηση στο Twitter o Τραμπ παρέχει διαβεβαιώσεις περί της ισχύος του αμερικανικού πυρηνικού οπλοστασίου εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι το οπλοστάσιο αυτό δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί.
«Η πρώτη μου διαταγή ως Προέδρου ήταν να ανανεωθεί και να εκσυγχρονισθεί το πυρηνικό οπλοστάσιό μας. Είναι τώρα πολύ πιο δυνατό και πιο ισχυρό απ’ ό,τι ήταν ποτέ μέχρι τώρα», έγραψε στο Twitter.
«Ας ελπίσουμε ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ισχύ, όμως θα είμαστε πάντα το ισχυρότερο έθνος του κόσμου!», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος αφού την προηγουμένη είχε απειλήσει το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ με «πυρ» και «οργή».






















































