Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές και καρτέλ ναρκωτικών ανεξέλεγκτοι στα δυτ. Βαλκάνια αλλά η Μογκερίνι τα θέλει μέλη στην Ε.Ε.

Τζιχαντιστές και καρτέλ ναρκωτικών ανεξέλεγκτοι στα δυτ. Βαλκάνια αλλά η Μογκερίνι τα θέλει μέλη στην Ε.Ε.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Λογαριάζει δίχως τον ξενοδόχο η Φεντερίκα Μογκερίνι, δηλαδή δίχως την Ελλάδα, όταν υπόσχεται ότι όλες οι χώρες των δυτικών Βαλκανίων θα ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δηλαδή, πώς μπορεί να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Αλβανία, που έχει μετατραπεί σε μια απέραντη χασισοφυτεία, σε σημείο να την αποκαλούν Κολομβία της Ευρώπης και οι τζιχαντιστικοί πυρήνες αλωνίζουν μεταξύ των αλβανικών πληθυσμών σε Αλβανία, Κόσοβο και Σκόπια;

Πώς μπορεί να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Αλβανία που δεν σέβεται τα δικαιώματα της γηγενούς Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας;

Γνωρίζει η Ιταλίδα ότι οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες έχουν σχεδόν άπαντες διπλή υπηκοότητα, ελληνική και αλβανική και ως Έλληνες πολίτες είναι πολίτες και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υφίστανται διωγμούς από το αλβανικό καθεστώς;

Ας μην προτρέχει λοιπόν η Φεντερίκα Μογκερίνι και ας μην υπόσχεται. Τα δυτικά Βαλκάνια θα γίνουν μέλη της Ε.Ε. όταν λυθούν τα ζητήματά τους με το ριζοσπαστικό ισλάμ, μεταξύ των μουσουλμανικών τους πληθυσμών και διαφυλαχτούν πλήρως τα δικαιώματα των Ελλήνων μειονοτικών στην Αλβανία.

Εκτός εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβραβεύει το εμπόριο ναρκωτικών, την καταπίεση πολιτών της Ε.Ε. και τον τζιχαντισμό.

Έχει αναλογιστεί επίσης η λαλίστατη Μογκερίνι ότι Βοσνία και Αλβανία είναι δύο χώρες που οι ψήφοι τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα ελέγχονται από την Τουρκία; Δύο χώρες που θα ασκούν βέτο, όποτε επιθυμούν, υπέρ των τουρκικών συμφερόντων;

Είναι αυτά ψιλά γράμματα για τη Φεντερίκα Μογκερίνι; Προφανώς και είναι ψιλά γράμματα. Γιατί να σκεφτεί; Ό,τι της λένε λέει.

Η Φεντερίκα Μογκερίνι, σύμφωνα με αλβανικά δημοσιεύματα την Πέμπτη, κατά την διάρκεια της ομιλίας της στο Φόρουμ στο Μλεντ της Σλοβενίας, δήλωσε ότι «Όλες οι χώρες των Βαλκανίων θα ενταχθούν στην ΕΕ».

Η Μογκερίνι, όπως αναφέρουν οι αλβανικές εφημερίδες, εμφανίζεται ως ένθερμος υποστηρικτής της ένταξης των βαλκανικών χωρών.

«Εργαζόμαστε συστηματικά προκειμένου να εξασφαλίσουμε στον καθένα από τους εταίρους μας στα Δυτικά Βαλκάνια μια προοπτική ένταξης στην ΕΕ», ανέφερε.

Επίσης τόνισε ότι ο στόχος είναι κατά την διάρκεια της θητείας της σημερινής Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που είναι δύο έτη, να υπάρχει συγκεκριμένη και ορατή πρόοδος των 6 χωρών των Δυτικών Βαλκανίων.

Η Ελλάδα έχει στείλει το μήνυμα. Η Αλβανία εάν δεν σεβαστεί τα δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας δεν βλέπει ΕΕ ούτε σε 100 χρόνια. Για τα άλλα της ανοιχτά ζητήματα, δηλαδή την τζιχαντιστική τρομοκρατία και τα ναρκωτικά, που απειλούν την ασφάλεια ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ευτυχώς ανησυχούν οι ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Χαμάς για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Φυσικό δικαίωμα των χωρών να αμυνθούν

Οι Ιρανοί μετακινούν ντρόουν κι επιθετικούς πυραύλους

Πρώην επικεφαλής Μοσάντ: «Η κυβέρνηση και ο στρατός του Ισραήλ πίστευαν πως η Χαμάς είχε παρακμάσει»

Πρεσβευτής Ισραήλ στην Αθήνα: Η Τουρκία παίζει καταστροφικό ρόλο στον πόλεμο με τη Χαμάς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr