Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οπαδοί του Ερντογάν στη Νέα Υόρκη κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας

Οπαδοί του Ερντογάν στη Νέα Υόρκη κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρωτοφανής πρόκληση Τούρκων μέσα στη Νέα Υόρκη. Οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που συγκεντρώθηκαν για να τον υποδεχθούν στην αμερικανική μεγαλούπολη, φωτογραφίζονται κάνοντας τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι η ισχυρότερη και μεγαλύτερη ισλαμιστική οργάνωση, “μητέρα” του πολιτικού Ισλάμ και μήτρα όλων των τζιχαντιστών. Σε πολλές χώρες του κόσμου είναι απαγορευμένη ως τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι υψηλόβαθμος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και δεν το κρύβει, αφού και ο ίδιος συχνά χαιρετά με το σημείο της οργάνωσης, δηλαδή τα τέσσερα δάχτυλα ανοιχτά και ο αντίχειρας μέσα στην παλάμη.

Τούρκοι που ζούνε στη Νέα Υόρκη, την ίδια πόλη που χτυπήθηκε από την Αλ Κάιντα την 11η Σεπτεμβρίου 2001, θρασύτατα φωτογραφίζονται κάνοντας τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας κρατώντας αφίσες του σουλτανοπροέδρου τους.

Οι οπαδοί του Ερντογάν, πολλοί εξ αυτών διπλωματικοί υπάλληλοι και άλλοι σιτιζόμενοι από το τουρκικό καθεστώς, συγκεντρώνονται για να υποδεχτούν τον ισλαμιστή ηγέτη τους έξω από το ξενοδοχείο Peninsula του Μανχάταν.

Οι αφίσες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εκτυπώθηκαν στην εταιρεία GoldPress Printing, που διευθύνεται από τον Νεβίν Μπακίρ (Nevin Bakır), ενώ έξω από ξενοδοχείο -εκτός από αφίσες- διανέμονται και μπλουζάκια.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η επιμονή του Ερντογάν να κάνει επίδειξη δύναμης σε αμερικανικό έδαφος δεν του βγήκε σε καλό μέχρι στιγμής.

Υπενθυμίζουμε ότι σχεδόν όλοι οι σωματοφύλακές του καταζητούνται από τις αμερικανικές Αρχές επειδή ξυλοκόπησαν, κατά την προηγούμενη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, Κούρδους διαδηλωτές έξω από την τουρκική Πρεσβευτική Κατοικία στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Τώρα οι οπαδοί του Ερντογάν κάνουν τον χαιρετισμό της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Ευθεία πρόκληση και περιφρόνηση στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ και της αμερικανικής κυβέρνησης.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νέα πρόκληση από Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας»

ΗΠΑ: Πιθανότατα δεν θα υπάρξει συγχαρητήριο τηλεφώνημα στον Πούτιν από τον Μπάιντεν

Κωνσταντινούπολη: Ο Ιμάμογλου μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον εκλεκτό του Ερντογάν

Τηλεφωνική συνομιλία Μπάιντεν-Νετανιάχου, η πρώτη εδώ και έναν μήνα

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν Σύρο πρόσφυγα – Άνοιξαν πυρ σε ομάδα και με γυναίκες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr