Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ως “ελληνόψυχο” κατηγορούν τον Μουσταφά Ακιντζί οι εθνοϊσλαμιστές Τούρκοι – Ποιος ο λόγος

Ως “ελληνόψυχο” κατηγορούν τον Μουσταφά Ακιντζί οι εθνοϊσλαμιστές Τούρκοι – Ποιος ο λόγος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Έβρεξε» προσβολές και επιθέσεις μετά την αναφορά Ακιντζί σε οικονομικό συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν θέλουν να γίνουν 82η επαρχία της Τουρκίας, γράφει η κυριακάτικη τουρκοκυπριακή εφημερίδα “Αφρίκα”, η οποία σχολιάζει το πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας “Γενί Ακίτ”, της νούμερο ένα υποστηρίκτριας εφημερίδας προς τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως αναφέρει.

Στη στήλη του ο Σενέρ Λεβέντ αφού επικρίνει ο ίδιος τον Μουσταφά Ακιντζί γιατί στην ομιλία στην αναφορά «οι Τουρκοκύπριοι δεν θέλουμε να γίνουμε 82η επαρχία της Τουρκίας», πρόσθεσε τη φράση «άλλωστε ούτε και η Τουρκία έχει ανάγκη κάτι τέτοιο», σημειώνει ότι η «Γενί Ακίτ» γέμισε με μίσος εναντίον των Τουρκοκυπρίων και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (στην Τουρκία) γέμισαν με βρισιές και προσβολές εναντίον του Τουρκοκύπριου ηγέτη και της κοινότητας.

Με την παροιμία “δαγκώνετε το χέρι που σας τροφοδοτεί” η Γενί Ακίτ σε αποκάλεσε κοράκι (στα τουρκικά η παροιμία αναφέρεται σε κοράκι) αναφέρει ο Λεβέντ απευθυνόμενος στον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

«Είπες ότι δεν θέλεις να γίνεις 82η επαρχία, τώρα θα σε κομματιάσουν. Μπήκαν στη σειρά. Δες τι λένε: «Σαν δεν ντρέπεται. Εάν δεν ήταν η Τουρκία θα πεθαίνατε από την πείνα». «Αχάριστοι. Ακόμα και το νερό σας έρχεται από την Τουρκία ρε… Αν δεν ήταν η Τουρκία πίσω σας, σε 3 μέρες οι Ελληνοκύπριοι θα σας σκότωναν αδιακρίτως». «Ελληνόσπορε. Τι κρίμα που χάσαμε ήρωες γι’ αυτούς». «Στην βόρεια Κύπρο υπάρχουν πολλοί προδότες». «Κόψτε τους το νερό».

Σύμφωνα με το άρθρο του Σενέρ Λεβέντ αυτά ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν από Τούρκους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απευθυνόμενος στον Ακιντζί του λέει ότι αυτοί είναι «το τελευταίο λιμάνι που θα καταφύγουμε» όπως είχε πει κάποτε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Ο Μπαχτσελί ζήτησε από τον Ερντογάν να μείνει πρόεδρος της Τουρκίας για πάντα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr