Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μικρομέγαλο ο Ράμα θα… καταστρέψει και το Ισλαμικό Κράτος – Τον τρολάρει η αντιπολίτευσή του

Μικρομέγαλο ο Ράμα θα… καταστρέψει και το Ισλαμικό Κράτος – Τον τρολάρει η αντιπολίτευσή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αλβανική αντιπολίτευση τρολάρει τον Έντι Ράμα, ο οποίος στην προσπάθειά του να μιμηθεί τον αφέντη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκαλεί μόνο γέλια ως… μικρομέγαλο.

Για παράδειγμα, μιλώντας ο Έντι Ράμα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αναφέρθηκε και στον αγώνα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Όπως είναι παγκοσμίως γνωστό, εκατοντάδες Αλβανοί από την Αλβανία, τα Σκόπια και το Κόσοβο έσπευσαν στη Μέση Ανατολή και εντάχθηκαν στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ όσοι επέστρεψαν στις πατρίδες τους, αφού πολέμησαν υπό τη σημαία του ISIS, έχουν ενισχύσει τους τζιχαντιστικούς πυρήνες στα δυτικά Βαλκάνια.

Για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας από το βήμα του ΟΗΕ έκανε αναφορά στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, σημειώνοντας ότι η χώρα του συμμετέχει σε αυτόν.

«Επαναλαμβάνω την υπόσχεση ότι θα κάνουμε το καθήκον μας. Η άνοδος του εξτρεμισμού εξακολουθεί να απαιτεί άμεση λύση. Το ISIS έχει χάσει το 90% του εδάφους. Η Αλβανία ήταν μια από τις πρώτες χώρες του συνασπισμού κατά του ISIS».

Τη δήλωση αυτή σχολίασε σκωπτικά μέσω Facebook ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Έντι Παλόκα, τονίζοντας ότι «ο παγκόσμιος ηγέτης [σ.σ. η ειρωνεία στον Ράμα] θα καταστρέψει το ISIS».

Εν τω μεταξύ ο Ράμα κάνει ό,τι μπορεί για να μετατρέψει την Αλβανία σε προτεκτοράτο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, πράγματα γνωστά στις υπηρεσίες πληροφοριών της Δύσης.

Επίσης, μιλώντας στη Φωνή της Αμερικής ο Έντι Ράμα, αναφέρθηκε και στις πολεοδομικές “αναπλάσεις” του.

Οι μπουλντόζες του Ράμα δεν απειλούν μόνο ελληνικές πόλεις της Βόρειας Ηπείρου αλλά και αλβανικές.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι “ήταν και είναι αναγκαία η κατεδάφιση αυθαίρετων σε περιοχές όπου εμποδίζεται η ανάπτυξη για το κοινό συμφέρον και όποιος έχει χτίσει αυθαίρετα δεν μπορεί να ζητά ούτε απαλλοτρίωση, ούτε αποζημίωση”. Βεβαίως στην Αλβανία όλα είναι αυθαίρετα για να μπορεί και το κράτος να αυθαιρετεί.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ράμα, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης και πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, τον κατηγόρησε ότι πριν από τις εκλογές υποσχέθηκε στους κατοίκους την νομιμοποίηση των σπιτιών τους και τώρα τα κατεδαφίζει.

Η περίπτωση Ράμα δεν είναι προβληματική μόνο για την Ελληνική Εθνική Μειονότητα, αλλά για όλους τους κατοίκους της Αλβανίας. Όμως ο προβληματικός αυτός άνθρωπος αποτελεί και κίνδυνο για την ασφάλεια της Ευρώπης και της Δύσης, εξαιτίας της μετατροπής της Αλβανίας σε μια απέραντη χασισοφυτεία και σε ισλαμιστικό προτεκτοράτο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr