Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες απειλές Ερντογάν κατά Κούρδων: Στόχος να διαμελίσουν την Τουρκία

Νέες απειλές Ερντογάν κατά Κούρδων: Στόχος να διαμελίσουν την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τί δουλειά έχεις εσύ στο Κιρκούκ;”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος στον ηγέτη ιρακινού Κουρδιστάν Μασούντ Μπαρζανί ρωτώντας τον “με ποιο δικαίωμα λέει ότι το Κιρκούτ είναι δικό του”.

Σε ομιλία τους στους κοινοτάρχες της Τουρκίας, ο Τούρκος Πρόεδρος, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων,  είπε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουν εκεί ούτε στο ΡΚΚ, ούτε και στο Ισλαμικό Κράτος να το χρησιμοποιήσουν και πως επανέλαβε τη γνωστή του φράση πως αν χρειαστεί ‘θα πάνε ένα βράδυ ξαφνικά’.

“Το κάναμε στο Ίντλιμπ; Το κάναμε. Θα το κάνουμε και από δω και πέρα. Με το να το λες, δεν μπαίνεις. Μπαίνεις ένα βράδυ ξαφνικά”, είπε. Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ακόμη πως η Τουρκία απειλείται από πολιορκία τρομοκρατίας.

“Είμαστε αντιμέτωποι με μια πολιορκία της χώρας από την τρομοκρατία”

“Είμαστε αντιμέτωποι με ένα μεγάλο σενάριο. Είμαστε αντιμέτωποι με μια πολιορκία της χώρας από την τρομοκρατία”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος λέγοντας πως στόχος είναι ο διαμελισμός της Τουρκίας. “Η Τουρκία δεν αποτελείται μόνο από 80 εκατομμύρια. Η μεγαλύτερη δύναμη της Τουρκίας είναι ότι ανήκει σε εκατοντάδες εκατομμύρια αδελφούς οι οποίοι έχουν κοινό ιστορικό παρελθόν σε μια ευρεία γεωγραφική περιοχή”, ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr