Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρεμάστηκε σε ζωντανή σύνδεση ενώ βρισκόταν σε chatroom

Κρεμάστηκε σε ζωντανή σύνδεση ενώ βρισκόταν σε chatroom
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο,

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 39χρονος άνδρας μπήκε σε ένα chatroom «προσβολών», όπου οι χρήστες προβάλλουν ο ένας τον άλλον, και αυτοκτόνησε σε ζωντανή σύνδεση, με τους συνομιλητές του να μην μπαίνουν καν στον κόπο να καλέσουν την αστυνομία.

Ο 39χρονος Gregory Tomkins από την Αγγλία αφαίρεσε τη ζωή του με τον πιο σοκαριστικό τρόπο, αφού κρεμάστηκε σε ζωντανή σύνδεση μπροστά τους συνομιλητές του σε ένα chatroom «προσβολών».

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την ημέρα των Χριστουγέννων σε ένα chatroom της υπηρεσίας Paltalk, όπου όλοι οι χρήστες ενθαρρύνονται να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον όσο περισσότερο μπορούν

Ο administrator του συγκεκριμένου chatroom βλέποντας τον 39χρονο να αυτοκτονεί, προσπάθησε αμέσως να επικοινωνήσει με τις αρχές της Βρετανίας, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ήταν στην Αμερική.

Έτσι, είπε στους άλλους χρήστες από την Βρετανία να επικοινωνήσουν τις αρχές για να τον βοηθήσουν. Ωστόσο, όπως ο ίδιος δήλωσε, πολλοί από αυτούς απλά κοιτούσαν σοκαρισμένοι στην οθόνη τους. Τελικά, η αστυνομία τον εντόπισε νεκρό στο σπίτι του.

Ο άτυχος 39χρονος που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Yakka χαρακτηρίστηκε από τους άλλους χρήστες ως μία όμορφη ψυχή που είχε όμως ξεσπάσματα.

Ο Gregory ήταν αστείος, έκανε πολλά αστεία πράγματα στο chatroom. Αλλά θύμωνε και πολύ. Θεωρώ ότι ήταν πολύ μοναχικός γιατί είχε δύσκολο παρελθόν για το οποίο μιλούσε πολύ. Πάντα όμως ήταν καλοπροαίρετος.

Απλά δεν ήσουν ποτέ σίγουρος για τη διάθεση στην οποία βρισκόταν όταν έμπαινε στο chatroom. Δεν νομίζω ότι ένα chatroom προσβολών ήταν το κατάλληλο μέρος για αυτόν», είπε ένας από τους συνομιλητές του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr