Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με 94 χρόνια φυλακή κινδυνεύει το αρρωστημένο ζευγάρι που βασάνιζε τα 13 παιδιά του

Με 94 χρόνια φυλακή κινδυνεύει το αρρωστημένο ζευγάρι που βασάνιζε τα 13 παιδιά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για βασανιστήρια, κακοποίηση ανηλίκων και παράνομη φυλάκιση κατηγορείται το ζευγάρι από την Καλιφόρνια, που κρατούσε αιχμάλωτα τα 13 παιδιά του, κάτω από άθλιες συνθήκες στο σπίτι της οικογένειας στην κωμόπολη Πέρις, δημιουργώντας γι αυτά μια επίγεια κόλαση.

Ο Ντέιβιντ Τέρπιν, 57 ετών και η σύζυγός του Λουίζ, 49 ετών, ενδέχεται να καταδικαστούν ακόμα σε κάθειρξη 94 ετών.Το «ζευγάρι του τρόμου» ξυλοκοπούσε τα θύματά του, τα έδενε με αλυσίδες και τα άφηνε να λιμοκτονούν.

Αντιμετωπίζουν περισσότερες από 25 κατηγορίες ο καθένας τους, όπως είπε ο εισαγγελέας της κομητείας Ρίβερσαϊντ, Μάικ Χέστριν, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

«Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να ζητήσουμε την απονομή δικαιοσύνης σε αυτήν την υπόθεση, κατά τρόπο ώστε να προστατευθούν τα θύματα από περαιτέρω βλάβη», πρόσθεσε.

Ο Ντέιβιντ Τέρπιν κατηγορείται επίσης για μία περίπτωση ασέλγειας σε ανήλικο δια της βίας.

Και οι δύο γονείς πρόκειται να οδηγηθούν για πρώτη φορά ενώπιον δικαστηρίου. Συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή, όταν η 17χρονη κόρη τους κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε από το σπίτι από το παράθυρο και κάλεσε την αστυνομία. Ένα από τα αδέλφια της, που την ακολούθησε, στη συνέχεια φοβήθηκε και επέστρεψε στο σπίτι.

Αποκαλυπτικά σημάδια βασανιστηρίων

O David και η Louise Turpin ζούσαν στο Fort Worth, στο Τέξας, από το 1992 μέχρι και το 1999. Οι άνθρωποι που μετακόμισαν μετά ισχυρίζονται ότι το σπίτι ήταν σε άθλια κατάσταση. Είχαν βρει γρατζουνιές στις πόρτες, ενώ το χαλί ήταν γεμάτο λεκέδες.

Νόμιζαν ότι τα σημάδια είχαν προκληθεί από ζώα αλλά τώρα πιστεύουν ότι μπορεί να ήταν κάτι πιο εφιαλτικό. Είχαν βγάλει φωτογραφίες από το πάτωμα, τους τοίχους και τις πόρτες.

Αργότερα οι Turpins μετακόμισαν στο Rio Vista, νότια του Fort Worth, όπου και έζησαν για τα επόμενα 10 χρόνια. Ο σημερινός ιδιοκτήτης του σπιτιού τους στο Rio Vista δήλωσε ότι βρήκε ασυνήθιστα ανοίγματα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας. Πιστεύει ότι κρατούσαν φυλακισμένα μέσα τα παιδιά τους.

Οι Turpins έζησαν στο Rio Vista από το 1999 μέχρι και το 2010 όταν τελικά αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια. Η Louise γέννησε τουλάχιστον ένα παιδί αφού μετακόμισαν στην Καλιφόρνια. «Δεν επέτρεψε ποτέ στα παιδιά της να βγουν έξω να παίξουν».

Όταν αποφάσισαν να μετακομίσουν ξαφνικά άφησαν τα πάντα πίσω. Υπήρχαν τόσα πολλά αντικείμενα στο σπίτι που ήταν δύσκολο να περπατήσεις μέσα. Οι γείτονες αποκάλυψαν ότι δεν επέτρεπαν στα παιδιά να λένε τα ονόματά τους και περιγράφουν το σπίτι στο Rio Vista ως «θρησκευτική ένωση».

Τα αδέρφια της Louise Turpin δήλωσαν πως δεν είχαν καμία επαφή μαζί της για χρόνια και πως αρνήθηκε να πάει στην κηδεία των γονιών τους. Ο σύζυγός της από την άλλη πλευρά είχε πιο στενή σχέση με τους γονείς του. Η μητέρα του Betty Turpin αποκάλυψε ότι έμειναν με την οικογένεια πριν από 6 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Σταμάτησαν οι έρευνες – Οι έξι αγνοούμενοι θεωρούνται νεκροί

ΗΠΑ: Έξι αγνοούμενοι στη Βαλτιμόρη από κατάρρευση γέφυρας

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Άντονι Μπλίνκεν για 25η Μαρτίου: «Ως γενέτειρα της δημοκρατίας, η Ελλάδα λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για τις αρχές που αγαπάμε»

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr