Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξανά προκλητικός ο κατοχικός Ακιντζί: «Να εγκαταλείψουν οι Ελληνοκύπριοι την αρνητική στάση»

Ξανά προκλητικός ο κατοχικός Ακιντζί: «Να εγκαταλείψουν οι Ελληνοκύπριοι την αρνητική στάση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ως η πλευρά που επιθυμεί να ζουν και οι δύο κοινότητες σε ειρήνη, ισότητα, ελευθερία και ασφάλεια, θέλουμε η ελληνοκυπριακή διοίκηση της “νότιας” Κύπρου [σ.σ. κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας] να εγκαταλείψει πλέον την αρνητική στάση και συμπεριφορά που δημιούργησε απογοήτευση», έγραψε την Κυριακή στο «βιβλίο ηρώων» για την 18η Μαρτίου ο Τουρκοκύπριος κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, στα κατεχόμενα διοργανώθηκαν σήμερα εκδηλώσεις από κοινού με την Τουρκία για την «Ήμερα Μνήμης Μαρτύρων και την Επέτειο της Νίκης στο Τσανάκκαλε» που στην Τουρκία θα γιορτασθεί υπό την παρουσία του Ταγίπ Ερντογάν στην Καλλίπολη.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, η «κυβέρνηση» και η διοίκηση του κατοχικού στρατού συμμετείχαν στην εκδήλωση στο «μνημείο ηρώων» στο Μπογάζι όπου ο Μουσταφά Ακιντζί, ο Τούρκος «πρέσβης» στα κατεχόμενα, Ντεριά Κανμπάι και ο διοικητής των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων υποστράτηγος Γιλντιρίμ υπέγραψαν το «βιβλίο ηρώων».

Σε αυτό, όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Μουσταφά Ακιντζί ανέφερε ότι σε περίπτωση που αυτή η μη εποικοδομητική στάση των Ελληνοκυπρίων στο Κυπριακό, αλλάξει στα σοβαρά, τότε μόνο μπορεί να γεννηθεί μια νέα ελπίδα για λύση.

Σε κάθε περίπτωση, συνέχισε, ο τουρκοκυπριακός «λαός» -κατά την έκφρασή του– θα συνεχίσει, χωρίς να κλείνει τις πόρτες, προς το μέλλον για την επίτευξη της προόδου και της ανάπτυξης.

Ο Τούρκος «πρέσβης» έγραψε στο ίδιο βιβλίο ότι θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την διαιώνιση της μεγαλύτερης κληρονομιάς της νίκης στη μάχη της Καλλίπολης, που είναι η δημοκρατία και η Τουρκική Δημοκρατία. Όχι τίποτα, κοροϊδεύονται και μεταξύ τους…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr